Blåbärsplockning

Det här med "att-försöka-behålla-lite-semester-känsla-även-efter-semestern" går faktiskt bra. Vi är dock lite olika där, jag och A. Han hade gärna spenderat kvällen i soffan med mat och sen var det bra så, medan det känns viktigt för mig att faktiskt hitta på något tillsammans. Därav blir det ju att jag får dra i det litegrann. Men han bangar ju inte iaf, OCH han tycker det är kul när vi väl vet VAD vi ska göra och NÄR vi gör det.
 
Igår var det blåbärsplockning som stod på schemat. Vi mötte upp vår kompis Eve och plockade lite blåbär. Vi hann inte få ihop jättemycket innan vi blev uppätna av knott, så jag vill tillbaka snart igen för att plocka lite mer. Det är ju så mycket godare än köpta + att det är så lyxigt att ha i frysen till smoothies eller bakning under hösten. 
 
Igår var det ju fint väder, jag tog tillvara på det genom att sitta på vår innegård och dricka kaffe tillsammans med min svågers flickvän. Idag är vädret dock inte lika fint, men planerna för dagen är att besöka BVC för vaccin. Det ska också bli spännande att se vad han väger och hur lång han är då det verkligen både känns och ser ut som att han lagt på sig en hel del. 
 
Vi hörs sen helt enkelt!
 
KRAM!