DRÖMMIG DAG

Åh. Jag har ju haft en sån drömmig onsdag. 
 
För fleeera veckor sedan berättade Jonna för mig att hon skulle vara tre dagar i sthlm pga lite olika ärenden. Hon skulle då bo hos Kia och frågade mig om inte jag kunde komma upp då och göra henne sällskap. Jag sa ju "ja" med en gång utan att tänka mig för givetvis. Men allt efter att tiden gick så började jag fundera på hur tusan jag skulle kunna ta mig dit mitt i veckan. Jag hade ju ännu inte testat att åka tåg med flertalet byten osv. Och fram till två dagar innan hade jag ännu inte bestämt om jag skulle åka eller inte. Jag har inte känt mig så nojig innan med att köra bil och packa in mig och L och åka iväg men detta var ändå något jag kände mig nojig över. Att rulla in med tåget på centralstationen, försöka med packning, vagn och bebis (kanske skrikande, vad vet man?) försöka hitta rätt pendel och tunnelbana.. 
 
Fick SÅ ont i magen av att tänka på detta. Men fick också SÅ ont i magen av att tänka på att jag skulle missa en sån bra chans att hänga med mina tjejer. Så jag ringde och nästan-grät till Arre i telefonen. Han är ju ledig tisdagar men Jonna skulle inte komma till Sthlm förrens sent tisdag så vi skulle ändå missa varandra om jag skulle åka över tisdagen. 
 
Men så kommer min man hem måndag kväll. Jag har ont i magen och känner mig ledsen. Så då frågar han "hur mår du gumman?" och jag säger något i stil med "jag tror inte det blir något sthlm för mig för jag känner inte mig tillräckligt lugn över att åka tåg själv" och då säger han "men vadå inte sthlm? vi åker ju på onsdag!" och jag fattade inte någonting men så fortsätter han "ja, alltså jag har ju bytt dag såklart".
 
Jag hade inte ens nämnt, eller ens tänkt tanken på att det var ett alternativ så kan ni ANA HUR GLAD JAG BLEV? Kan ni förstå vilken fin man jag har? Han förstår verkligen hur mycket mina vänner betyder för mig, och jag har ju alla kompisar så utspridda så det är sådan guldchans när så många är samlade.
 
Så tisdag kväll packade vi in oss i bilen och åkte. Som tur är hade en av Arres bästa vänner ledig dag så han kunde hänga med honom och ha kvalle-tid. Hur perfekt?!
 
Så jag myste tisdag kväll med mina tjejer och L hemma hos Kia. Och förresten, måste bara nämna att L sov HELA VÄGEN til sthlm också. Hur exemplarisk unge? Sen grät han inte en enda gång under natten eller väckte tjejerna trots att vi alla sov i samma rum.
 
På onsdagen myste jag, Jonna och L tillsammans. Sen drog vi oss in till stan så lillen fick åka tunnelbana och pendel för första gången i livet. Även här var han exemplarisk, han somnade och var nöjd HELA DAGEN bortsett från lite "gnäll" en kort kort stund när vi åt precis innan vi skulle åka hem. Alltså det var en FRÖJD att ha med min son hela dagen för han var på strålande humör och visade sitt bästa jag. Så stolt över honom! TACK!
 
Jag lunchade med mina tjejer, gick på stan och shoppade lite, sen mötte A upp oss innan vi skulle åka hem. 
 
Så sinnessjukt tacksam och glad för mina fina fina vänner och min älskade man som gjorde det möjligt. Det betyder så otroligt mycket. Och äntligen fick Pau träffa L också, som han (jag) hade längtat <3 
 
AHH. Älskar så mycket. Hjärtat är så fyllt. Så tacksam! Bästa bästa! TACK!
 
Ja, ni ser ju. Kärlek i överflöd på alla bilder!
Är så sjukt RIK! <3