Första febern

Vår lille plutt har fått sin första feber så idag är vi bara hemma och har mysdag, så gott det går. Igårkväll blev han nämligen som en kamin (antagligen pga vaccinet) och febern var faktiskt 39.4, väldigt varm alltså. I morse när jag kollade hade han 38,8 så feber har han minsann fortfarande. Min lilla älskling, vad synd jag tycker om honom. 
 
I och med att han klarade sig så bra förra vaccinet vid tre månader gick jag in med inställningen att det skulle bli likadant nu, men icke då.. Han är otroligt gnällig, och sova som aldrig varit ett problem är nu ett problem. Han somnar BARA på mig, och försöker jag lägga bort honom vaknar han så det går inte. Så vi spenderar tiden i soffan. Det som är skön är att när han väl är vaken så är han väldigt "med" och ändå glad (fast såklart sjukt gnällig ibland också) så han är inte "borta". 
 
Jag kollar på sommar med Ernst och ska framkalla lite bilder hade jag tänkt. Jag som brukar vilja vara väldigt effektiv och hinna med mycket kommer inte hinna något under dagen känns det som. Och det får vara OK. Min lille är ju sjuk, att finnas där för honom är det allra viktigaste. 
 
Kram till er!
Mys i soffan <3 
 
Anonym

Undrar hur du och din man ställer er till att dricka alkohol i och med eran tro? Väldigt nyfiken rent allmänt på att ni tror på Gud så du får gärna göra något inlägg om de:)

Anonym

Tips på hotell i Jönköping? Tänkte bjuda min fästman på weekend där :) och vart ska man käka o vad ska man göra? :)