Linköping tur och retur

I morse när jag och L vaknade (till ljudet av hårt arbetande borrmaskiner, då våra balkonger ska renoveras) så hade vi inga egentliga planer för dagen (mer än att kanske besöka öppna förskolan). Men till frullen (som blev en acai-bowl, låter mycket mer fancy än vad min var så inget skryt) så ringde lägligt nog Viktoria facetime till mig. Vi pratade en bra stund tills vi tillslut insåg att vi ville ses. Så jag packade snabbt som tusan in mig och L i bilen och åkte iväg. Kände mig som en superwoman som inte lät mig stoppas av lite bilkörande eller spontanitet. HIGH FIVE med mig själv. 
 
När jag kom fram hade Vickis fixat taco-lunch till oss, smarrigt värre. Efter det begav vi oss ut på en liten fikatur, det var SÅ GOTT. Njuter ju mer av fika nu när det inte är vardag längre, för JA SJÄLVKLART UNNAR JAG MIG vid tillfällen, men nu kräver jag att dom är lite mer speciella än att jag sitter i soffan när L sover.. Hehe. 
 
Sen gick vi på en liten shoppingrunda då Vik hade lite att inhandla osv. SÅ MYSIGT att bara få traska runt på stan tillsammans med en kompis och bara VA. Sen gick vi hem till dom igen och så tog vi lite bilder, såklart. Killarna fick gymma lite tillsammans. Sen lyckades vi spela in en riktigt rolig film på killarna som vi förmodligen kommer garva ännu mer åt om typ 20 år. 
 
Sen tog vi vara på den FINA kvällen som det faktiskt blev, med sol och grejer, för en liten sushidejt innan jag satte mig i bilen och begav mig hemåt. 
 
En SÅ VÄRD dag. Så kul. Mysigt. Välbehövligt. Givande. Och jag hoppas så innerligt att våra killar kommer att bli bra vänner i framtiden även om vi inte bor i samma stad (men jag ska inte ge upp hoppet om att dom faktiskt kommer till Jönnet). 
 
När jag kom hem så myste L lite med Arre, och han är btw fortfarande vaken haha. Så vi ska snart lägga oss för att sova. Ska riktigt njuta av att krama om mina killar. 
 
Måste bara avsluta med att säga att jag blev riktigt glad när jag kom att tänka på en grej idag. För när jag körde bil, ut ur Linköping påväg hem, så har jag ännu inte lärt mig att hitta. Detta jag ska skriva nu är INTE BRA men ett måste, för jag skriver i på google maps hur jag hittar ut och sitter därför med mobilen i handen. Det som händer är i alla fall att vid alla trafikljus så får jag grönt ut ur hela Linkan och jag tänker automatiskt "Tack Jesus för att du välsignar mig med grönt ljus som gör bilkörande mycket enklare för mig". Det jag ville komma fram till helt enkelt att jag är så otroligt glad att min tro är så "självklar" i mitt liv att jag med en gång ser Gud i det som händer mig under dagarna (det är inte alltid så, men när det väl är det så blir jag så glad för jag vill så gärna att Gud ska vara naturlig i mitt liv, när som helst, hela tiden. Och jag vill så gärna att det ska vara lika naturligt att Tacka Gud i alla situationer jag befinner mig i). Ja, det var "bara" det. 
 
Tack Gud för en fin dag. Att du välsignade min bilfärd med L. Att du älskar oss och har det bästa för alla oss.