Min helg i text och bilder

Fredag:
I fredags hade vi en riktigt mysig kväll och för en gångs skull kollade vi FILM på kvällen. Det händer inte alls ofta längre. Vi har ju kollat en del serier men inte film på länge. Dessutom köpte vi hem kebabpizza (HEAVEN! alltså efter våra nyttiga maträtter vi ätit det senaste så njöt vi än mer av en riktigt flötig pizza haha). Vi badade L som är HELT GALEN i badbaljan nu för tiden och jag tror verkligen det är det roligaste han vet just nu. Han lyckas skvätta ner allt och alla i princip. Supermysig kväll och bra uppladdning inför lördagen. 
 
Lördag:
I lördags var det dags för bröllop! Woop. Vigseln var först vid 15.00 så vi hade ändå en lugn morgon (förutom precis innan vi ska åka för det blir alltid stressigt. Men vi var på plats i kyrkan en halvtimme innan vigseln, bra där!). Jag tog till och med en liten löprunda (eller lunk-runda) innan och jag kände mig så stolt över det. Körde en av aviciis nya låtar på repeat 8 gånger haha. 
 
Sen hämtade vi upp Hanna och Gustav, åkte till vigseln. Var på en fantastisk vigsel där L skötte sig exemplariskt även om han var vaken hela. Det var svettigt vissa stunder men jag satt nära en utgång så det kändes ganska lugnt, men svetten rann på mig alltså. Nu är det verkligen underhållning för min lilla bebis som gäller. 
 
Det var så kul fest och det roliga är att det blir reunion med alla Arres barndomsvänner från Bankeryd och jag gillar dom hela bunten, och allas respektive så vi har alltid så kul på bröllop. Nu är det dock inte så många bröllop kvar så snart får vi väl börja fira födelsedagar lite större istället haha. Det var god mat, bra tal, fina gäster och L var vaken större delen av dagen vilket tillslut blev lite jobbigt faktiskt, så jag har fortfarande träningsvärk i armen hehe. L var vaken och var med på dansgolvet vid 2 till och med haha. Vi kom i säng 3 men sen sov vi alla länge (9.30) så det var lugnt. 
 
Lydia och Emil var SÅ FINA. Och jag älskade Lydias bukett och klänning. WOW VILKEN PINGLA. Älskade vän! <3
 
Söndag:
Det blev en riktigt slapp dag. Egentligen ville jag hitta på något men Arre var sådär sugen. Men vi hade en skön hemmadag. Dock bad jag på morgonen att någon skulle höra av sig och på kvällen vid typ 19 så får jag en snap från en ungdom från Fiskebäck som sa att hon var här i Jönnet, så jag skrev att hon skulle komma förbi och de var 8 st (!!!!) från Fiskebäck/Donsö här så då kom alla förbi spontant på glass och kaffe. SÅ KUL. Bästa möjliga kvällen verkligen. Blev så otroligt glad för det. Fina, älskade, ungdomar. Saknar så mycket. 
 
Sen avslutade vi kvällen med en film, igen. Och så fick jag en supernatt, tack älskade lilla bebis!! 
 
Och så bilder från helgen;