Min helg i text och bilder

Trots att L denna gången blev sjuk av vaccinet han fick i torsdags så fick vi en fin helg, för även om febern var väldigt hög så gick det över snabbt vilket var skönt. 
 
Fredag;
Vi spenderade fredagen i soffan jag och lilleman. Han ville bara ha närhet (det blev galet varmt för han var som en kamin), och sova och äta. Typ så. Så gnällde han lite i mellanåt men med all rätt tycker jag. När Arre kom hem köpte vi hämtmat (så värda det) och kollade serier hela kvällen. En riktigt skön kväll. 
 
Lördag;
L's feber hade som tur är gått över på lördagen så vi behövde inte ställa in våra planer vi gjort upp med våra kompisar Viktoria, Lucas och Julius. Vi mötte upp dom på Rudenstams för en fika. Så mysigt och gott, kan verkligen rekommenderas. Efter det åkte vi hem till oss för lite lunch, jag hade förberett pulled chicken som stod i ugnen medan vi var iväg. Efter det åkte vi till Domsand för att möta upp Truedssons för lite kaffi och bad. Jag badade i vättern, och var sjukt snabb i - stolt (valrossen Emma håller alltså i sig hehe). Sen åkte vi till Habo för en rolig kväll med god mat. 
 
Söndag;
Idag tog vi faktiskt en riktigt sovmorgon med mys i sängen alla tre. Det var välbehövligt. L har ju som ni vet bara sovit tre hela nätter sen han kom, och de senaste nätterna har varit värre än någonsin. Han vaknar så mycket för att äta, och jag övelever absolut, orkar med saker på dagarna osv, MEN det är klart jag ändå blir trött. Det tär på kroppen att inte få sova många timmar i sträck tror jag. Men sen tog vi "månadsbilderna" som vi gör varje månad och sedan åkte vi på utflykt till Gränna. Vi besökte ett mysigt och häftigt eko-café och sedan åt vi på Grännaberget, jag tog givetvis deras berömda räksmörgås och det var LJUVLIGT GOTT. Arre kan ju äta vad som helst verkligen, men skaldjur är något han bara tycker är "sådär" (att jag gift mig med honom va?! Haha. Mer till mig iaf hehe). 
 
Sen åkte vi och vattnade blommor åt min farmor, handlade, hämtade ut ett paket med lite ny hudvård till mig och sen har vi varit hemma och tvättat och donat lite och nu har vi haft en skön lugn kväll igen. Uppskattat. 
 
Här kommer massa bilder från helgen, enjoy!