mysiga sjukdagar

 
Igår var det enda jag tog mig för att handla på Ica Maxi. När det inte är någon stress tycker jag det är så kul att handla. Det dumma är ju att jag går i varje hylla och kollar utbudet, och kommer då på saker jag vill testa. Det blir ju en del pengar i slutändan, för egentligen bara "tillbehör" eller "roliga" ingredienser. Men det var så länge sen nu som vi köpte något annat än det vi verkligen "behöver" så jag unnade mig. Köpte bland annat en "nyttig" nutella (hur nyttigt det nu är med sötningsmedel, förmodligen inte bra alls hehe). 
 
Har även hunnit med att baka lite det senaste. Så mysigt. Passar på medan L sover. Har gjort kvargbröd och banandbröd exempelvis. 
 
Idag ska jag testa göra en lasagne på aubergine och halloumi - det låter gott så jag hoppas det blir det. Det har verkligen blivit mycket veganskt och vegetariskt det senaste, det känns verkligen fräsch måste jag  medge. Sen har det blivit ännu viktigare för mig att handla ekologiskt. Det höjer ju också prislappen men eftersom det är bättre för våra kroppar och miljön så är det värt det, A resonerar likadant så det är skönt att vi är ganska lika där. 
 
Annars har vi tänt massa ljus på kvällarna och kollat Idol. Älskar faktiskt familjemys på kvällarna. Så skönt att bara vara vi och ha tid för varandra. 
 
Nu ska jag kolla om L kan sova vidare om jag lägger honom i sitt nest så jag kan börja med lunchen. Lite senare ska jag inhandla det sista inför barnvälsignelsen samt hämta ut ett paket, nämligen lite fotoförstoringar. Så kul, hoppas dom blev bra!
 
KRAM!
 
(Hehe skrev detta inlägg i morse, och nu 22.50 kan jag publicera det med lite bilder).
 
Mysa i soffan framför nyhetsmorgon med min sjukling
Baka kvargbröd
Svampmackor (usch såg inte gott ut på bild haha)
En liten promenad för att få lite annan luft än hemma hann vi med
Bananbröd
 
Myskväll med mina grabbar
Ännu en frulle
Middag och kaffi med svärföräldrarna då svärfar fyllde år