TGIF

Mannen jobbar helg men vi får i alla fall mer tid tillsammans så jag har fredagsfeeling ändå! 
 
Jag tog kort på när jag åt en "inte-så-fancy-frulle-men-fortfarande-nyttig" igår, för jag vill ju liksom hålla bloggen ärlig och visa på att jag inte alltid gör mig till för en bild haha. 
 
 
När L sen fick sin gröt blandade jag i lite hallon (har fått för mig att man ska koka dom först, så det gjorde jag iaf. Någon som kan berätta för mig om det stämmer eller inte?). Men såhär fancy såg hans mat ut haha. 
 
Hittills har han inte reagerat på något med en "åh-va-gott-uttryck" utan han är verkligen skeptisk till ALLT, även om han testat det flera gånger innan. 
 
Magen verkar palla att han inte enbart får bröstmjölk så det är skönt. 
 
Min fredag hittills har gått ut på att fixa i ordning här hemma. Men nu ska jag laga lunch och sen ska jag faktiskt ut på en liten promenix för att hämta ut ett paket, woop! 
 
Hoppas ni får en bra dag!
Sofia

Tror det är bra att koka köpta hallon innan.
Förstår verkligen vad du menar med att L inte visar så mycket "åh vad gott". Hos oss var det likadant men sen vände det en dag och jag hann knappt ladda om skeden innan den lilla munnen gapade igen. Är nog en vane sak för dem tänker jag. Nu ett år senare har jag ett barn som vet exakt var maten finns och bankar otåligt på kylskåpsdörren 👍🏻

Emelie

Hej Emma!
Jag har precis kommit hem från 3 veckor i australien och har läst ikapp dina inlägg.
Såg att du skrev om barnvälsignelsen, kan du skriva lite mer utförligt om hur du tänker/hur ni ska ha det? Vi ska ha barnvälsignelse för Ezra den 27/8 så tänkte att jag kunde få lite inspo.

Svar: Hej Emelie! FÖRLÅT, jag hann aldrig svara på detta! Hoppas allt gick superbra! Du får gärna berätta för mig istället hur ni hade det! Hade ni någon låt under gudstjänsten? KRAM!
Emma Jägenstedt