Älskar dig så mycket att jag snart spricker

Det finns INGA ord för hur mycket jag älskar dig.
 
Det känns som en evighets sen, samtidigt som det känns som igår när jag fick upp dig på mitt bröst. När mitt liv fick en helt ny mening, och blev så mycket bättre. Finare. Det var magiskt att få uppleva att något så perfekt, som du, hade bott i min mage i 9 månader. Jag var helt stum över att det var just DU som kom, att det var min älskade son, som jag nästan från starten känt att det varit. 
 
Tiden går så snabbt just nu när jag räknar hur många dagar du är. När jag ser dig utvecklas dagligen. Samtidigt som jag knappt minns den morgonen när vi åkte in till BB, som jag gick runt i den blå rocken och väntade på att du skulle göra entré. Och jag känner mig så stressad på något sätt. Tror ju att du ska tas ifrån mig. Att jag bara lånar dig, så det känns som jag måste krama dig hårt hela tiden för att du bara är till låns. Och så känns det som att hjärtat ska sprängas av kärlek till dig och att jag måste passa på att älska dig och vara med dig just nu för att det aldrig kommer bli ett bättre band mellan oss, eller en starkare kärlek - även fast det dagligen blir bättre och även fast jag för varje sekund bara älskar dig mer. 
 
Man får ju panik över att bebistiden kommer vara över, samtidigt som det bara blir allt roligare och bättre. Det är en konstig ekvation det där. Men jag ska njuta, varje dag. För varje dag med dig är den bästa jag någonsin upplevt. 
 
Ska alltid, alltid älska dig. Ska alltid, alltid göra allt för dig. För dig ska jag alltid försöka bli en bättre version av mig själv. Utveckla och förbättra mina sämre sidor. Vill aldrig någonsin "nöja" mig även om jag absolut ska försöka känna mig nöjd och tillfreds med mig själv. 
 
AH. Det går ju inte ens att skriva en kärlekshyllning till dig. Jag vill skriva så mycket. Känner så mycket för dig som jag inte på något sätt kan formulera i ord på en blogg. En evighet, och som en sekund. Det spelar ju ingen roll egentligen, för så länge jag har dig och du är hos mig så är det bra. Så är det bäst. Så ska jag njuta.