Ännu en lugn semesterdag

Idag har jag haft en dag då jag myst riktigt mycket med min lille plutt. När vi är iväg och är med våra familjer så får jag ju inte i närheten av så mycket tid med L som jag brukar, men var tredje timme är han ju helt och hållet min såklart, då det är dags att amma. Jag tycker absolut inte att det är jobbigt, men det är klart att jag "saknar" att bara vara han och jag, för då kan jag koncentrera mig så mycket mer på honom, se alla hans framsteg och utveckling på ett helt annat sätt. Men jag älskar att upptäcka sådant tillsammans med Arre nu också. Men jag njuter av att få lite avlastning ändå, helt klart.
 
Vi har haft två kompisar till svärisarna över på fika idag, sen har vi löst korsord och sudoko (läste någonstans att det höll hjärnan i trim + att det är en kul semestersyssla), sen har vi ätit god fisk, jag och Arre sprang dessutom en liten runda igen (BRA DÄR!), och så har vi spelat kort nu på kvällskvisten. En supermysig, härlig dag. 
 
När han somnar i ens famn alltså, ljuvligt. Vet att det är en sån otroligt kort period i livet ens barn somnar i famnen så jag njuter till fullo när det väl händer. <3 Försöker tänka bort alla måsten och borden, för det viktigaste är ändå min son. 
Trött tjej efter löpning. Någon löparkunnig person som läser min blogg och som kan komma med lite tips och hjälp eller? Hojta till, hehe.