ARVIDS DAG IDAG

Idag är det Arres dag. Mannen i mitt liv. Min stora kärlek. Pappan till mitt barn. Osv osv.
 
Stort grattis på din 28 årsdag!
 
Alltså wow, denna dagen har verkligen gått i ett måste jag säga. Jag är helt slutkörd. Allt för att jag ville göra denna dagen till något alldeles extra för min man. 
 
Jag ställde klockan i morse för att gå upp innan honom och fixa frukost på sängen. Det ser inte jättevackert ut men det var det bästa jag kunde åstadkomma. Tyvärr hade jag inget paket då vi varit iväg på semester och jag har helt enkelt inte varit i sådana butiker som Arre uppskattar presenter ifrån. Men han fick sång, frulle och ett kort. 
 
Sen somnade jag och L om en stund innan jag gick upp vid strax innan 9 igen. Då gjorde jag frukost till mig själv. Handlade med L i bärselen (han spydde inte, hallelujah). Jag hann duscha. Och sen ville jag såklart fixa en finare lunch (men som ändå är "nyttig" i och med "nya" livet). Så det blir ju ett större projekt att göra mat man inte brukar, helt klart. 
 
Sen när lunchen var avklarad så bytte jag lakan. Körde 4 maskiner tvätt. Hängde tvätt. Torkade spyor. Bytte blöjor. Ammade. Jag gick ner på stan för att inhandla en tröja han önskar sig, men självklart hittade jag ingen sådan, typsikt. Så jag gick hem igen. Förberedde en skattjakt åt Arre. Baka en nyttig kladdkaka som jag vet att han älskar. Påbörjade middagen (sötpotatis skulle ligga i kallt vatten i 40 minuter exempelvis). Och L hade en grinig dag idag så jag fick ha honom i bärselen och på i famnen medan jag höll på. Det blev varmt och svettigt.
 
Maten blev klar i tid. Pjuh. Skattjakten gick bra och blev uppskattad. Sen hade jag skrivit att han fick bestämma hur kvällen skulle se ut så han önskade en promenad först och sedan häng i soffan och kolla serier. Så nu har vi underhållt L medan vi kollat på ett avsnitt suits, haha. 
 
Nu nattar Arre L och jag sitter här och bloggar. 
 
Är helt totalt slut men tror att Arre är nöjd med sin födelsedag och då är jag glad. 

Hoppas ni mår bra!
 
Skattjakt
Tycker det var så fint att L hade fötterna på Arres arm när han spelade lite gitarr och sjöng för honom <3 Mina killar, som jag älskar er och att se er tillsammans är det finaste jag vet. 
Självklart ett tomtebloss i kakan, lite mer festligt så!
 
Just det, lunchen blev salladwraps med mango, rödlök, svarta bönor, citron, lime, groddar, tomat, spenat, olivolja och gröna bönor med göra ärtorgucomole. MUMS!
 
Middagen bestod av kyckling i ugn i god marinad (hälsosam), med polentapanerade sötpotatispommes som JA, blev helt galet knapriga även fast jag inte friterade dom, med en basilikasås och sallad med tomat, broccoli och zucchini. Även det blev väldans gott! 
 
Det nya livet har börjat i gott (i två bemärkelser) tecken! Tacksam!
 
Heidi

Wow vad inspirerad jag blir att ära nyttigt ocå!! Ser riktigt gott ut!👌🏼O vilken fru du är! Love u! ❤️

Tina

Men vilken superdag du har fått till för Arvid!!!! Så gott.......hur får du till det så gott och nyttigt?? Inte har då jag lärt dig det iallafall!! Puss på dig min bästa dotter, älskar dig

Anna Levander

Men så god mat!! Hur gjorde du sötpotatispommesen?
Kram på dig

Anna

Hej!! Vill du dela med dig av kladdkakereceptet?😊

Anna

Hej!! Vill du dela med dig av kladdkakereceptet?😊