Vi har anlänt

Ä N T L I G E N!
 
Ja, äntligen är vi på den platsen jag längtar tillbaka till så fort jag lämnar, nämligen min sommarstuga i Vika. Det är en enligt mig, helt magisk plats och här har jag fått spendera alla mina somrar och det är jag sannerligen så tacksam för. 
 
Bilfärden från Halmstad och hit ska vi inte snacka om. Lillen som brukar vara SÅ smidig har varit allt annat än smidig, han har knappt sovit något alls och resten av tiden har han bara gnällt, åt ingenting. HOPPAS på en fas och att det inte kommer vara så varje gång vi åker bil framöver för jag har fått kämpa som en gnu vill jag lova. Att spela babblarna funkade ett tag, fjärilen funkade också ett litet tag, att jag lekte med saker som gjorde ljud funkade lite så jag varvade detta under hela resan och jag var så trött då jag inte sovit så mycket under natten så jag fick verkligen kämpa med min tålamod idag. Insåg även att vi haft det väldigt smidigt hittills på alla bilresor. Men som sagt, när jag för någon månad sen trodde att L var som förbytt så "hittade han tillbaka" till den L som vi var vana vid så som sagt, antingen festivalbakis (av intryck osv) eller bara en fas. 
 
När vi kom fram hade min morbror lämnat studsmattan framme så vi passade på att hoppa lite (och fota) medan L sov. 
 
Nu har vi precis ätit jordgubbar, Arre går runt och vaggar en gnällig L och jag ska försöka få någon form av ordning på alla bilder så att jag får frid i själen, hehe. Kaos bland bilder ger kaos i själen för mig nämligen. 
 
Kolla bara på dessa bilder, vem hade inte älskat att spendera sin tid här?!