Min onsdag i bilder

Igår var en bra dag. Jag märker att jag har en del hjärnspöken. Att jag inte mår "helt bra" men jag mår i alla fall så bra att jag inte ballar ut, gråter, ligger kvar i sängen osv. Och ännu bättre blir det när jag träffar människor för då "måste" jag skärpa mig. Dock kan detta bidra till att jag blir stressad ibland, och då blir PMDS:en ännu värre (men inte inför människor). 
 
Men i alla fall. På morgonen körde jag igenom så det blev tomt i tvättkorgen, seger. Har inte sett botten på den på hur många veckor som helst. Detta är dels för att jag behövde tvätta upp kläder inför att vi åker idag, och så att dessa skulle hinna torka, men också i förebyggande syfte för det blir alltid enormt med tvätt även när man kommer hem. 
 
Vid lunchtid traskade jag ner på stan en sväng, inhandlade en enkel svart långklänning. Och sedan ringde min kusin som lärt sig stå på händer så jag satte mig på en parkbänk och facetime med henne. Stolt som tuppen blev jag, min älskade Esther <3
 
Sen kom A hem på lunch och jag har varit duktig och bara lagat mat på det vi haft i kylen och vi har inte handlat på ca 2 veckor, men nu är det LENSAT (RENSAT) i kylen och det enda du hittar är en gul lök och syltburkar i princip. Faktiskt stolt över det.  
 
Sen traskade jag till ÖF (öppna förskolan), jag känner inte så många där och det blir jobbigt att komma när "alla" redan har någon att prata med. Hur gör ni då? Alla vet ju hur det är att vara den personen som inte har någon att prata med, men aldrig är det någon som öppnar upp och bjuder in den personen till samtal, men kanske har ni något knep som ni kan bjuda på? Jag ska i alla fall tänka på att vara den personen som bjuder in om jag ser att någon kommer själv? Men hur "räddade" jag mig själv från att sitta och prata ensam med L? Jo, jag gick helt enkelt fram till den mamman jag kände bäst och lite försiktigt började prata. Det funkade. 
 
På kvällen var vi hemma hos några vänner och grillade, dom bor precis vid vättern. SÅ FINT. 
 
Här kommer lite bilder. 
 
Just det, A samlar fortfarande många pluspoäng då jag ännu en dag vaknade med små fina lappar.
Halloumiburgare (såklart) och massa gottit. 
Goals att bo såhär.