Promenad och fika x2

Idag började jag min dag med att gå en promenad tillsammans med Markus och hans (+Carros) hund Steffe. Det finns verkligen fina och bra promenadstråk här i Jönnet och det älskar jag. Sedan åt vi rabarber (eller var det hallon)-paj. Det är kul när A's kompisar även blir ens egna tycker jag. Vi pratade bland annat om hur han minns typ alla årtal och är definitionen av "allmänbildad" (just att han är definitionen pratade vi inte om men den analysen gjorde jag senare när jag kom hem) och hur jag inte kan någonting om kungar, krig eller sådan fakta utan istället är en person som lägger "människor" och "deras liv" på minnet. Jag minns bland annat vad jag har pratat om folk med och när, vad dom kände då, skulle göra då osv. Inte alltid, men ofta. Så ibland kan jag fråga folk "hur gick det med ...?" och så blir dom chockade att jag minns. Antar att man lägger på minnet, antingen saker man själv tycker är intressant eller att man lägger saker på minnet som man får bekräftelse från andra av att kunna. 
 
Hängde ni ens med på det där? Haha. 
 
Sedan gick jag hem. Lagade lunch. Inväntade A, men han var typ 2h sen så jag fick äta själv. Sedan gick jag iaf ner på stan och mötte upp min kompis Amanda för en fika i solen. (Det var hon som gifte sig för inte så länge sen och hade den magiska "stjärnhimlen" som jag visade bilder på.
 
När jag kom hem var det som vanligt mat som skulle tillagas, tvätt som skulle vikas, blöjor som skulle bytas, bebis som skulle pussas på. A fick hem två kompisar (de planerar inför deras talkshow på Gullbrannafestivalen). När dom sen var klara så satte jag och A oss  ner och åt ananas och pratade med och om vår älskade son. Och berättade om våra dagar. Om vad vi förväntar oss av varandra för att inte göra varandra besvikna och hamna i en ond spiral igen. Osv. Viktigt och bra. För oss. 
 
Nu ska jag lägga mig med mina grabbar och sova. Hoppas på att det blir ännu en natt då han sover fram till 7 eller 8, för jag har nämligen haft två sådana nätter rätt så tätt det senaste. 
 
Over and out. 
 
Min frulle.
Markus och Carros utsikt från deras nya lya.. ALLTSÅ MAGISKT. 
Fika med fina Amanda.
God pizza, och ja, har man färsk basilika hemma har man det på typ allt. Hade det på frullen, i lunchen och på middagen. MUMS. 
Och när himlen är vacker, cool eller i alla fall annorlunda kommer jag alltid på mig själv med att vara tacksam till Gud för allt jag har och för att han har gjort världen så vacker. Älskar vackra kvällsvyer (hej gammal gumma typ men ah, så kan det vara).