Vardagen rullar på

De senaste dagarna har varit enormt slappa men sköna. Som sagt blir jag ännu inte uttråkad så lätt, inte L heller så att bara vara hemma fungerar bra, speciellt i och med att helgen är lite mer smockad. I förrgår var svärisarna här, vi åt pizza och så fick L en hoppgunga av dom, så kul. Tiden behöver ju inte gå snabbt tills han kan använda den, men det ska iaf bli kul när han väl kan. 
 
Sen har L's nya kompis kommit till världen också, lilla Sally. Det ska bli så mysigt att få träffa henne sen, längtar. 
 
De senaste dagarna har jag haft lite ondare i svanskotan igen (tror det är den som smärtar iaf) så det har bara blivit små, korta promenader. Vi var ute en sväng igår, när vi kom hem skulle vi egentligen köra lite styrka samt göra hand och fotavtryck men jag tog en dusch och gick och la mig, kom i säng i bra tid även om jag inte somnade med en gång och sen så blev natten otroligt bra. Jag vaknade dock upp lite ändå, men inte några längre perioder men han behövde bara äta en gång vid 22.20, sen halv 3, och nästa gång var vid 7. Riktigt drömmig natt. Men det var helt otroligt vad han sov igår. Ska bli spännande att se hur han sover idag. Just nu tar han sig en liten sovstund, därför jag passar på att uppdatera. 
 
Vi åt så god mat igår. Halloumi och zucchini-biffar, med ris och tzatziki, stort tips. Och så fick jag till en frukost idag som jag kunde lägga lite tid på, se man på. Jag har hunnit duscha, locka håret och sminka mig också. Det känns som det blir en riktigt fin dag med andra ord haha. 
 
Bjuder på lite blandade bilder från dessa två dagar. 
 
Älskar verkligen att gå vid vättern
Min sömntuta