Fars dag

Vi är så lyckligt lottade. L är så lyckligt lottad. 
 
Ett av livets viktigaste val är vem man väljer att skaffa barn tillsammans med. Jag valde den allra bästa. För mig, och för min son. 
 
Har jag skrivit det? Hur L med en gång då han hör nyckeln vridas om i låstet vänder sig mot dörren, och när han väl får se sin pappa komma hem från jobbet så ler han det största leendet han kan. Han älskar sin pappa, och det märks, för han är aldrig så glad som när han får vara med sin pappa. 
 
Arvid klagar aldrig. Trots lite sömn, blöjbyten, stökigt, smutsigt, mat överallt, snor, gråt och skrik så har han alltid världens bästa tålamod. När Arvid inte jobbar utan spenderar tid med L så ser han till att alltid leka, läsa, gosa, spela gitarr, dansa, be för och att toka sig. Jag är så otroligt tacksam att han alltid prioriterar och sätter L främst. 
 
L älskar att spana ner på parkeringen den tiden då pappa brukar komma hem från jobbet, och blir så otroligt glad då pappa vinkar från parkering upp till oss. Arvid går alltid upp tidigare på morgonen för att ta L och ge honom gröt och busa med honom så att jag får en extra timme ostörd sömn. 
 
Han gör verkligen allt för att vara världens bästa pappa. Och det är han också. 
 
Vi älskar dig. Mer än ord kan beskriva. Vi behöver dig och vill aldrig någonsin vara utan dig. 
 
Tack.
Tack för allt!