Linköping tur och retur

Igår var det ju vår familjetisdag. Älskar den. Egentligen var det avslutning för babysim men då L inte mått helt bra den senaste veckan (läs: varit helt igentäppt i näsan) så fick vi lov att hoppa över den, tyvärr. Vi hade planerat att åka till Linköping efter för att hälsa på våra kompisar Viktoria och Lucas, och deras Julius efter babysim, och den planen höll vi oss till i alla fall. Hade förvarnat dom om att L var lite förkyld och det var deras son också så det gjorde liksom ingenting kom vi fram till hehe. 
 
Vi hade en mysig dag med gott fika och god mat, skratt, häng, lek och bus. Jag och Arvid kände av att vi var småbarnsföräldrar kan jag säga då vi båda var så trötta, men det är så det är ibland helt enkelt. 
 
Inatt drömde jag mardrömmar när jag väl sov så det kändes ju lite si sådär när jag vaknade upp i morse. Men det blir väl något bra av denna dagen också. Vi ska bland annat hänga med Nathalie och Vera, det ser vi fram emot. 
 
KRAM!
 
En liten förmiddagsnap är aldrig fel. HAN ÄR SÅ GOSIG SÅ JAG DÖR typ.
Krypa överallt är grejen nu!
En liten familjebild innan vi åkte iväg (äntligen fungerar min självutlösarfunktionen igen med hjälp av mobilen på min lille kamera).
Hur stel får man vara egentligen? Haha min pose!!! Stelpinnen
Kvällen avslutades med lite glögg och pepparkaksmys. Första julkänslan för familjen Jägenstedt detta år <3