Njuta med en kaffe i solen och ett recept

Igårkväll skrev Alex till mig och frågade om jag ville komma på nässelsoppalunch idag och det ville jag gärna. Egentligen är ju torsdagar lite av vår "mammahängdag" men att ses mer än så tackar jag ju inte nej till. Dagen blev verkligen så bra, vi lyckades tajma att alla barnen sov samtidigt (Elin och hennes son var också med) så vi satt utomhus i solen och njöt av kaffe och lussebulle och massa prat om allt mellan himmel och jord. Så tacksam för dagar som dessa. 
 
När jag och L kom hem sen så började vi med maten. Det tog ett tag att bestämma vad vi skulle äta men jag blev riktigt nöjd med resultatet. Det blev en lasagne med kycklingfärs och zucchini. Så jag började med att steka 1 gul lök och 2 vitlök. I med kycklingfärs. Sen 4msk tomatpure. Sen krossade tomater. En liten burk med Creme fraiche med smak och paprika och chili. 1 höngbuljongtärning. Sen gjorde jag bechamelsås. Sen varvade jag såsen med lasagneplattor, kycklingfärsen OCH skivade zucchini och rivna morötter. Toppade med parmesan och mozarella och det blev SÅ gott verkligen och jag gjorde detta mer eller mindre lite höftat bara. 
 
Ja, nog för att vi går mot vinter men vågar ändå påstå att såhär vita som vi ser ut att vara i ansiktet på denna bild INTE stämmer med verkligheten även om det inte är långt ifrån haha. Tre små spöken, där jag helt klart är värst - som alltid haha. Jag har noll pigment! 
 
Sån gosing <3
 
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Alltså åh så härliga bilder!

Rebecka Lindström

vad roligt att ha hittat din blogg. supermysig verkligen!