Ett beslut om att fasta och lite allmänt om livet.

Igår hade jag en riktigt välbehövlig dag, igen. En riktig hemmadag. Vädret var pissigt rent ut sagt, det regnade och var mörkt HELA dagen så jag och L myste hemma. Jag bakade lite kakor och filmjölksbröd. På kvällen intog familjen soffan igen och jag fick massage vilket var så skönt. 
 
Idag är ju "familjens dag" så A är ledig från jobbet. Han hade dock en jobbgrej via datorn på morgonen men sen har vi haft en ledig dag då vi tränat tabata tillsammans medan L kollade på (det var på tiden att jag tränade, igen), babysim, städning, men sen hann vi SITTA ner när L sov och PRATA. Vi pratade massor, om livet, Gud, framtiden, nuet, tacksamhet, vad vi måste jobba på, vad vi uppskattar - det var så skönt med en "genomkörare" i hur vi mår och har det, och det var faktiskt A som drog igång det och ville prata och frågade frågor vilket jag uppskattar enormt då det brukar vara jag som drar igång sådana samtal. 
 
Sen har vi varit på husvisning, läget var fint men huset var ingenting för oss men det är kul att börja titta lite och få lite klarhet i hur man vill ha det, vad vi anser är viktig osv. 
 
Sen åt vi god middag (och ja, jag måste lägga ner mitt intag av lightläsk, inte okej) och nu kollar vi på sockerdokumentären. Väldigt intressant och nyttigt att se. Vi har ju börjat äta mer hälsosamt och dra ner på fika på senaste (efter semestern) vilket faktiskt gjort skillnad, det är dock enkelt att halka tillbaka. Men en fika då och då tycker jag är det bästa som finns så helt och hållet kommer jag inte ta bort sockret. 
 
Hur mår ni då? Jag ser fram emot att uppdatera er om L denna vecka kan jag säga. Det har hänt en del! Förresten, han blev sju månader igår <3 OCH jag har tagit beslut i att fasta från Instagram. Tog det beslutet helt enkelt för jag började tänka livet i instagrambilder vilket känns allt annat än sunt och då tar jag en paus på en vecka till att börja med och så får vi se hur jag tänker och känner då. 
 
Familjemys i soffan. LAJVET ALLTSÅ
Husvisning
Hurtiga familjen
God och mysig middag
Så fint. Mina killar. L håller om pappas tumme. S-m-ä-l-t-e-r
Baka lite
Sladdar är fortfarande det roligare. Här fick han vara med under pappas jobbmöte i morse. 
 
Caroline

hög igenkänningsfaktor på livet genom instagrambilder, men det är ju samtidigt så roligt att dokumentera. Eller åtminstone till bloggen. :)

Svar: Ja, det är verkligen superkul men dokumentera kan man ju göra ändå även om man inte lägger upp det :) Men jag har ju kvar bloggen men där lägger jag ju inte upp på L's ansikte osv. Kram!
Emma Jägenstedt