Mammahäng

I morse vaknade jag upp och L hade då varit vaken ett tag med Arvid så han la honom bredvid mig i sängen och då somnade vi båda om. Sen vaknade jag efter 20 minuter medan L sov vidare så passade på att njuta av att hålla om honom och pussa på honom innan jag gick upp för att äta frukst innan han vaknade. 
 
Sen gjorde jag tomatsoppa tills Arvid kom hem på lunchen. Har lite dille på det nu. Har även i makaroner. Det blir supergott och så är det så enkelt. Stort tips. 
 
Efter lunchen åkte jag och L till Nathalie och Vera för lek och fika. Det var så tråkigt väder så vi höll oss inomhus med massa mys. Verkligen en perfekt mammahängdag. 
 
Innan jag åkte hem åkte jag också förbi min farmor, hon blir alltid så så glad när man hälsar på. Hon var SÅ mycket piggare nu också. Har skrivit det förut men ibland när man besöker henne så tänker man att det är nog bara dagar kvar, och idag när jag var där tänkte jag att hon har ÅR kvar. Hon SPRANG liksom en bit med sin rullator för att jag sa "oj vad du är pigg idag farmor, nu kan du ju springa med rullatorn" vilket var precis det hon gjorde. Jag blir glad när hon får känna sig pigg och glad i livet. 
 
När jag kom hem sen åt vi resterna från lunchen och så har vi kollat Bonde söker fru. Nu försöker vi söva en alldeles för PIGG liten kille. Det är SÅ länge sen han sov och det börjar bli SÅ sent - fattar inte vad han gör uppe men så är fallet. Nu ska jag byta av Arvid.