Mammalivet och Leon vecka 34

Bebis;
- Vår lille bebis kan nu räcka ut tungan på "beställning" haha. Bra föräldrar vi är va som lär vår unge sånt ;) 
- Vi som tyckt att L verkar vara en ganska lugn kille som är nöjd, go och glad har nu helt ändrat uppfattning. Han är fortfarande nöjd, go och glad men med SUPERMYCKET ENERGI! Alltså wow. Denna vecka har han verkligen börjat förstå sin hoppgunga och ÄLSKAR den, han vill bara stå, "gå" (när vi håller i hans händer), sprattla och röra sig och så ler han stort och skrattar med hela ansiktet. Plutten. Hoppas vi kommer orka med ditt tempo för det är underbart att du är så livfull. 
- Han ålar/drar sig fortfarande framåt så knepet med att krypa på knäna har han inte förstått. 
- Nu är första tanden påväg upp (kände den i söndags för första gången). 
- Det är så kul att han nu får utbyte av andra bebisar. Även om det mest är att försöka ta varandra nappar och riva varandra så är dom iaf medvetna om varandra och blir glada. 
- På babysimmet så klarade L av mycket bra att få en hel hink med vatten över sig. PROUD. Det betyder att han är redo för att doppas under ytan nästa gång vi har babysim. Så kul. 
- Vi har nu även sänkt hans säng för när jag lämnade honom i sängen och skulle hämta en grej så hade han dragit sig till kanten och satt och lutade sig över (fick hjärtat i halsgropen om vi säger så). Så efter det sänkte vi och nu drar han sig mot stängerna och försöker dra sig upp, inte lyckats än dock men det är bara tidsfråga antar jag. Detta har gjort att jag tagit fram babynest igen och har honom i mitten mellan oss (har öppnat upp babynest där nere så att han får plats och att det bara är kroppen som ligger innanför kanterna. Nu när han sover lite bättre och inte vaknar och skriker så går det bra att han sover bredvid Arvid också. 
 
Jobbigast;
- I början av veckan hade L feber igen. Det betyder att han haft feber en gång varje vecka i typ 2 månader? 
 
 
Jag och Arvid;
- Jag är så sinnessjukt stolt över mitt val av man. För typ alla utom mig så kanske detta inte är någonting att hurra för enligt er MEN detta var så fint tycker jag. När vi sitter i bilen hem påväg från Falun så blir L lite uttråkad och tar då mina fingrar och vill tugga/suga (som med allt annat som finns haha) och när han gör detta så känner jag något lite vasst i underkäken och inser att det är en tand påväg (dock var ingenting synligt vid den tidpunkten men nu under veckan har jag sett lite förändringar i tandköttet men dock ingen tand ännu) men då säger jag det till Arvid att nu känner jag hans första tand. Hans första respons blir då något annat än jag trott, nämligen "då måste vi ju köpa L's första tandborste" utan att tycka det är det minsta jobbigt. Jag älskar att han tänkte på det sättet, lite längre vad tanden medför än bara "jaha va kul" eller "jobbigt att behöva borsta tänder" utan han tänkte direkt på ett nytt behov som skapades hos L och som vi måste fylla. FINT. 
- Har nu börjat rensa ut kläder igen. Alla 56 och mycket av 62 rök. Nu passar 68 perfekt så kör med det och 74 mest, för 74 är inte alldeles för stort utan funkar att ha också. Men det gör fortfarande superont i hjärtat att plocka bort gamla kläder. Tänk om dom aldrig kommer användas igen (av ett barn som jag kan kalla mitt. Får ont i hjärtat av det. Gode Gud vi vill så gärna bli välsignade med ett syskon i framtiden). 
 
Mammakroppen;
- Inatt hade L en hyfsat bra natt (han sov många timmar på rad innan han behövde amma) men vad händer då? Jo självklart så LIGGER JAG VAKEN mitt i natten ändå. Kan och borde sova men nej, då går det plötsligt inte. Och så tänker jag "det är säkert onödigt om jag somnar om nu för han vaknar säkert snart". Blir så galen på dessa sömnvanor. Jag märker ju att det börjar märkas av, även om jag som jag skrivit förut ändå klarar av vardagen och att hitta på saker ändå. 
 
Hur fin är han inte? <3