Min helg i text och bilder

Åh. Jag har haft en sådan fantastiskt helg. Jag är verkligen så tacksam. 
 
Fredag;
I fredags fick jag för första gången träffa ÄLSKADE NIKE, Alexandra och Joels andra barn. Underbart. Så så liten. Och sjukt nog visste jag knappt hur jag skulle hålla i henne och ändå var det så nyss som jag höll i min egna lilla bebis. (Då L varit snorig var mamma hemma med honom så jag åkte själv).
 
När jag kom hem därifrån så hade min 10-åriga kusin Esther kommit till mig då jag skulle få rå om henne under helgen. Vi skrev inköpslista för helgen och åkte sedan och handlade på Ica Maxi (kommer aldrig mer handla fredag eftermiddag med två kids haha). Men jag är så stolt som klarade av det. Mat fick vi med oss hem och två nöjda och glada barn.
 
Vi gjorde egen pizza och hade idol-kväll med mina päron som också var nere under helgen. Dom hade dock fokus på att hälsa på farmor på sjukhuset och städa ur hennes lägenhet. 
 
Lördag;
På lördagen startade vi dagen med gofrulle, Esther gjorde supersmarrig smoothie till oss. Sen gick vi ner på stan för lite shopping, som vanligt var det lille L som fick lite kläder som vi hittade på rea. Esther köpte lösnaglar. När vi kom hem därifrån åt vi lite lunch. Sen spelade Esther och Arvid schack (dom har någon uttagning i skolan, hon var verkligen så grym, jag kan inte ens spela), jag färgade Esthers toppar rosa, vi fixade med lösnaglar och så bakade vi. På kvällen gjorde vi spagetti och köttfärssås enligt hennes önskemål (hon vikte så fina servetter, hon är verkligen så pysslig och påhittig) och så kollade vi på Sune i Grekland.
 
Söndag;

Vi startade söndagen med en liten promenad, och inhandlade lunchen som blev tomatsoppa, också enligt Esthers önskemål.  Sen myste vi med L. Packade osv. Sen vid 17 åkte mina föräldrar hemåt och vi följde med. Esthers pappa (min morbror, som för övrigt är med i tre olika reklamer på TV just nu haha) skulle vi möta upp i Örebro då han varit på turné med en sånggrupp, och jag bestämde mig för att följa med päronen hem och spendera en vecka i Falun. Mysigt. 
 
Här får ni en del bilder från helgen! (Kan säga att det fotats EN HEL DEL, men inte av mig för en gångs skull haha). Här bjuder jag på bilder som är tagna utan att snygga till dom, typ som matbilderna och fredagsmyset. Exakt så ser det ut, lite dricka där, en dipp som är asgod men som ser äcklig ut. Middagen serverad ut kastruller och bunkar. Livet ser ut så för oss, ofta. Då ska ni få se den sidan ocskå!