Min helg i text och bilder

Fredag;
Fredagen skrev jag ju om. Vi hade det mysigt med min morfar i kyrkan. På kvällen hade jag, L, Arvid och mina päron myskväll med tacos och godis framför Idol. L lärde sig räcka ut tungan då haha. 
 
Lördag;
Jag och A fick sovmorgon. Så SKÖNT och välbehövligt. Han sover ju verkligen inte så långa sammanhängande stunder så jag vaknar ju väldigt ofta om nätterna. När vi sen gjort oss i ordning åkte vi för lite shopping, tyvärr hittade vi inte vad vi sökte men det blev mysigt ändå. 
 
Sen fick jag lugnt duscha i fred och sedan locka håret och göra mig i ordning. Det var inte igår. Mamma gick till min mormor (graven) och jag får dåligt samvete för att jag aldrig följer med men jag är SÅ DÅLIG MED DÖDEN. Blir obekväm. Hatar liksom sorg. Har någon bild av att min mamma inte kan gråta och när hon väl gör det så blir det asjobbigt. Så när jag besöker min farfar och mormor så börjar jag liksom skämta, kan inte vara seriös och "ta in stunden" och jag skämms så för det. Sorg är naturligt och jag vill kunna dela det med mina päron men det går liksom inte. Sjukt det där. Jag är så "bra" på känslor med andra (enligt mig själv hehe) men när det kommer till det där, nej det går inte. Men det kändes så fint att L fick "träffa" min mormor och jag är glad för det. Jag är så så ledsen att han aldrig, och inte Arvid heller, fick träffa min mormor för hon var den FINASTE människan någonsin. Många har kommit fram till mig efter och berättat att dom inte tror att mormor var en människa utan en ängel - hur fint är inte det? Jag håller med. Så glad för den tiden jag fick med min mormor iaf, även om jag hade önskat ha henne kvar i livet ännu för jag hade haft så mycket att lära av henne. 
 
På kvällen gick jag och Arvid ut för att äta, själva för första gången, sedan L kom till världen. Det var jättemysigt och vi hade massor att prata om, självklart om L men också om annat så det kändes skönt. Still going strong även i äktenskapet liksom. Vi kollade inte mobilen en enda gång under kvällen (förutom när vi beställde mat då vi var på pinchos). Eller jo, en gång, då min mamma skickat en snap på dom och L så den kollade vi på. Kändes som en fin och bra kväll för oss. 
 
Söndag;
På söndagen packade vi ihop våra grejer, åt en sista lunch, min morfar kom förbi igen (ÄLSKAR HONOM SÅ MYCKET). Han är så otroligt skön, han är allt annat än bitter utan är så tacksam för ALLT. Han kan se lycka i vad som helst och det tycker jag är så fint. 
 
Sen åkte vi tillbaka till Jönnet. Vi hade smart nog packat (och tvättat det mesta hos päronen) så det var bara att lägga in allt i garderoberna så det gick så smidigt att packa upp, ogillar det sjukt mycket annars. Vi gjorde varm smörgåstårta och kollade Så mycket bättre och L drack upp sin första hela vällingflaska någonsin. Han sov dock inte bättre för det med det är en annan story. 
 
Finfin helg med nära och kära. Känner mig RIK.
 
Känner mig faktiskt fin i mitt "nya" hår, Arvid gillar det också även fast han inte trodde han skulle det sa han. Så det känns ju kul. 
Vi hade bokat bord på restaurangen men kom dit lite väl tidigt så vi tog en liten promenad och kolla va fint det var på stan! Blev otroligt effektfullt! 
En alkholfri mojito! 
Som jag skrivit förut så känner jag ju min lite irriterad, på allt möjligt, lite hela tiden. Och Arvid brukar säga att jag är "itchy" (detta betyder dock kliande haha så det är hans egna påhitt men jag förstår exakt vad han menar med det ordet och jag håller med). Det roliga är dock att när Arvid sa det, "är du lite itchy nu igen Emma?" så säger min mamma "Ja arvid, visst är hon bitchig" och alltså jag tar INTE illa upp för jag vet att min mamma säger det med glimten i ögat. Men då skrattar vi och säger "nej mamma, itchy". Och då måste mamma genast rädda situationen och så säger hon "Ja, alltså man kan ju vara en snäll bitch". HAHAHAHA Arvid och jag dog av skratt, snyggt räddat morsan. LOVE YOU <3