Min helg i text och bilder

Fredag;
I fredags fick vi äntligen träffa vår nya kompis Hilding för första gången. Det är Emelie och Simons nytillskott i familjen och jag ser så mycket fram emot att L kommer få en riktigt bra kompis. Han var SÅ liten och trots att det var nyligen om L var så liten så kändes det helt SJUKT att dom på riktigt är så SMÅ i början. Alltså det är ju så gosigt när dom är små, samtidigt som det blir roligare ju äldre dom blir. Vi åt god mat, pratade, skrattade, gosade och hade en finfin kväll. 
 
Lördag;
Lördagen var inte mycket att hänga i granen för min del. Hormonerna var all over the place hos mig och jag kände mig RIKTIGT depp och tråkig. Jag var hemma HELA DAGEN och gjorde NADA. Har lite kalla fötter för vad som komma skall i livet och ja, jag vet inte alls. Vi kollade ikapp idol och Så mycket bättre och så åt jag massa godis. Det kändes lite bättre då. 
 
När jag får sådana dagar så har jag alltid två olika val. Det ena är att rycka upp mig och bara köra på ändå, det andra är att gå "all in" i att deppa och just i lördags gick jag "all in". Inte som att jag la mig i en pöl och grinade men jag gick inte med ut på promenad när Arvid och L gick ut i det FINA vädret som det var (lite ångest att man inte tar tillvara på soltimmarna) utan jag låg kvar hemma och försökte sova, men det gick inte osv. Andra gånger så försöker jag ändå.. Ni vet, går med ut på den där promenaden hur mycket det än tar emot osv. Hade vi exempelvis bestämt med några kompisar hade jag ju fått bita ihop, men då vi bestämt häng på fredag och söndag blev lördag vår hemma-dag.
 
Söndag;
Arvid jobbade i söndags så vi tog en lugn start på dagen. Men direkt när Arvid slutade åkte vi till Habo för att fira Joel som fyllt 30 år. I och med att Alex och Joel numera har 2 kids (!!) så hade jag, Elin och Tilda bestämt att vi fixar med all mat så att dom slipper. Vi grillade hamburgare på muurikkan som han fått i present, så vi åt gott och tog hand om våra kids och pratade lite mellan allt när tillfälle gavs hehe. Det nya livet, helt klart. Det var riktigt gnälligt bland flera av kidsen haha så det är verkligen lite hasta la vista-häng när vi är allihopa haha. Det har sin charm det med. 
 
När vi åkte hem därifrån var vi HELT SLUT så vi somnade vid klockan 22, vet inte när det hände senast alltså. Skönt ändå måste jag säga. 
 
 
 
Haha massa kids överallt
Fick testa på livet som tvåbarnsmorsa då jag höll i Nike och samtidigt skulle ha koll på min lilla plutt
 
Tess

Så mysigt det ser ut! :)

Elin

Vad mysigt!