Min nya hobby

Okej, det finns en STOR NACKDEL med mitt nyfunna intresse; fotografering. Det tar TID. Alltså. Först att fota. Sen att välja ut bilder. Sen att redigera. Och med tankte på att jag inte hittat min "stil" än inom foto (jag gillar ju så mycket olika) så kan man sitta hur länge som helst och pilla med hur det ska se ut. 
 
Men, det känns iaf oerhört roligt att jag äntligen hittat en hobby/intresse. Arvid har länge tyckt jag ska skaffa ett också (han har otroligt mycket han tycker är roligt att hålla på med, medan jag varit nöjd och glad som det är haha). Men så småning om kanske jag kommer på vad som är "jag" när jag tar kort. Vi får se. 
 
Sen så tar det otroligt stor plats att spara alla raw-filer så det känner jag att jag inte kan göra (när jag redigerat mina bilder så sparar jag alltid ner dom i jpg) men så slog det mig (och min bror pikade) att tänk om jag i framtiden vill redigera om bilderna? Då finns det inte kvar. Svårt det där, hur gör ni?
 
Nu invätar jag min älskade man som satte dig i bilen efter jobbet för att köra hit. Ibland känns det som jag glömmer bort kärleken till honom mitt i all kärlek jag känner till L, någon som känner igen sig? Kärleken jag känner för L är liksom på en helt annan nivå och ny dimension. SJÄLVKLART älskar jag Arvid på ett alldeles speciellt sätt också och självklart har jag saknat honom, men han har ju definitivt saknat oss betydligt mycket mer. Jag och L har ju ändå haft varandra!
 
Nu hör jag en bil komma utanför. Det kanske är han. Yey!
 
KRAM!