Q&A och barnmat

Du är väl för snäll. TACK!
Absolut! Det är inte alls svårt och det mesta gör man i efterhand faktiskt i en redigeringsapp eller på datorn. 
1. Stå framför ett fönster typ (det får inte vara FÖR ljust, så inte mitt på dagen men morgonen eller eftermiddagen). Gärna med en tunn ljus gardin för fönstert.
2. Ta bilden. Fokus på personen.
3. Sen får man ju leka lite för bästa resultat men det man i stort sett gör är att öka konstrasten och dra ner ljusstyrkan. Typ så! 
LYCKA TILL :) Du får gärna visa resultet sen om du testar!
 
Alltså, ni vet ibland när man får en komplimang så tänker man att "ja, hon tycker nog det är lite fint men inte överdrivet ändå" (iaf jag. kan liksom aldrig ta åt mig helt och fullt hehe). Men när det kommer till mitt hår känns det verkligen som  folk på rikitgt tycker om mina lockar för är det något folk ger mig komplimanger för så är det håret. Får väl börja skaffa mig lite självförtroende där faktiskt.
Jag kan absolut försöka mig på att visa på något sätt ! kan be Arre fota eller filma nästa gång jag lockar :) Det är så otroligt simplelt! Tar då kort på locktången också som jag använder!
 
 
 
För några dagar sedan frågade jag om tips på barnmat på min IG eftersom L inte visat sådan stor förtjusning i mat om det inte är gurka eller majskrok. Det var en tjej som ville att jag skulle dela med mig av tipsen jag fick och i det stora hela så kan de sammanfattas i 3 tips.
 
1. Var inte stressad över att din bebis inte äter så bra. En dag lossnar det. Mat ska vara kul så tvinga inte och låt det vara. 
 
2. Låt det bli kladdigt. Vissa barn äter bättre när dom får pilla i maten själva och gegga runt. Så lägg mat framför barnet och låt den få hålla på och stoppa händerna i munnen (och överallt annars där dom kommer ha sina händer hehe) och så får du bara ta ett djupt andetag och låta det bli kladdigt. 
 
3. Känn dig inte dålig om du har barnmatsburkar. 
 
Typ så. 
 
Jag känner dock att det lossnat litegrann för L de senaste dagarna med maten vilket är skönt. Nu är det mer jag som vill komma igång med att laga maten till honom. Självklart kommer jag köra på barnmatsburkar också, men jag tycker ändå det ska bli kul att få laga själv och se vad han kommer tycka om.