Bebis- och mammahäng

Ja, de senaste dagarna har det varit en del bebishäng igen, så jag hoppas så innerligt att han inte blir sjuk tills söndag då vi har barnvälsignelsen (!!!). Igår tog jag en promenad med Tilda, Nathalie (min kompis jag lärt känna via sociala medier här i Jönnet) samt hennes kompis Olivia. Efter promenixen gick vi hem hit för lite fika och prat. Så mysigt. 
 
Idag på morgonen testade jag outfiten som L ska ha på sig på söndag. Haha låter kanske lite konstigt, men jag ville bara dubbelkolla så att inget var alldeles för stort eller för litet, han har ju så olika storlekar beroende på märke och typ av plagg. Men det passade och han kommer vara en liten cooling minsann måste jag säga. 
 
Sen gjorde jag lite tonfiskröra till lunch och sedan traskade jag till kålgårdens öppna förskola där jag stämt träff med en annan mamma. Så mysigt. Det märks verkligen att L börjar få ut lite av ÖF så då känns det ännu mer roligt att gå dit. 
 
Nu inväntar vi pappan, dock 2 timmar kvar tills han slutar. Då ska vi styra upp och beta av lite på vår "TO DO"-list. Känns skönt.