Mammalivet och Leon vecka 26

Jobbigast:
- Veckans jobbigaste har ju helt klart att L blev sjuk med öroninflammation. Det går inte att beskriva känslan när ens barn är sjukt. Och SÅ sjukt. Lilla älsklingen. Det blev ett besök på sjukan, antibiotika. Men det har varit mysigt att bara få vara vi i några dagar också. Dock segt att bli sjuk själv, då jag inte orkat ge 100% för honom. Men jag har gjort mitt allra bästa.
 
Bebis:
- Han fick för första gången smaka på en majskrok. Alltså, jag förstår varför barn älskar dom MEN jag förstår inte föräldrar som köper dom igen när dom tagit slut för JISSES så svårt att städa upp, så galet kladdigt, klibbigt, kletigt. Det blev ju som cement typ. Men tycker det känns ganska tryggt med dom att de inte är så lätt att sätta i halsen. (Jag kommer nog garanterat bli en sådan föräldrer som köper igen dock hehe). 
 
Fram till sjukdom blev det en mysig lördag i göteborg där han fick skåda sitt första dop. Han sover väldigt bra i sin säng även om det nu står bredvid vår (nätterna har varit mer än OK, men det dumma är att jag har haft svårt att sova själv, typiskt). 
 
 
Anonym

Jag tänkte detsamma om majskrokarna! Köpte de första vi provade på Willys. O dom var omöjliga att få bort från vår bebis kinder. Men så tipsade en kompis om att det är stor skillnad på majskrokar beroende på vilket märke man köper. De tipsade om en sort man köper på ICA med en björn på påsen. Dom är mycket lättare att få bort! 😃👍
Det blir fortfarande kladdigt, men om man använder varmt vatten på tvättlappar o torkar ganska fort efter att hon har ätit majskroken så går det ganska bra att få bort. Haha, världens längsta kommentar rörande majskrokar. Men jag fick så dåligt samvete när jag fick torka tills min bebis var alldeles röd om kinderna när vi försökte få bort majskrokarna vi köpte från Willys 😂 Så jag förstår problematiken 😊

Anonym

Kom o tänka på en sak, du har ofta mössa på L inomhus. Är det av nån specifik anledning? :)