Mammalivet och Leon vecka 28

Bebis:
- Aah. Äntligen är L välsignad. Det känns så gött. Vi har ju bett för honom sen han kom givetvis, men det är ändå något speciellt med barnvälsignelse. Jag kunde såklart inte hålla mig för tårar när min morbror sjöng "kärleksvisan" och då tänkte jag den låten från Gud till L men även jag kan stämma in på varje ord i den sången. SÅ STARK LÅT. Blir så berörd. 
- Nu kan L sitta en liten stund själv, sedan faller han dock, mest bakåt men åt sidorna ibland också. Så helt stabil är han inte. 
- Han ÄLSKAR mitt halsband. Varje gång jag busar med honom och böjer mig över honom så drar han i det och pillar
- Sömnen är sådär. Ibland sover han 6h på rad och då är det GÖTT. Ibland vaknar han mitt i natten och "pratar"/"sjunger" ett tag, men han somnar alltid om efter ett tag. Men det vore så bra om han kunde sova hela nätter. 
- Försöker nu ge honom ett mål om dagen. Lyckas inte alltid och då blir det lite gröt eller en smoothie istället. Idag så gav jag honom en äpple och blåbär-smoothie (köpe. Vill försöka att laga egen mat till honom framöver) och den verkade han gilla då han slukade hela och satt och gapade efter mer hela tiden. 
- Detta kommer jag nog inte kunna förklara tillräckligt bra så att ni kommer förstå hur kul det var, MEN i lördags så gick jag en liten promenad med L. Han ville då inte ha nappen utan "släppte ut" den ur munnen. Den låg då fortfarande kvar vid munnen ett bra tag även fast han försökte skjuta bort den med tungan - jag ser att han blir lite irriterad (om han nu kan ha den känslan) så han öppnar då munnen och tar in den igen och sen laddar han (kinderna blir superstora) och så SKJUTER han ut nappen med all kraft! Hahah alltså jag skrattade så mycket, och som morsa blev jag ju såklart stolt över min son haha. 
- Snören är fortfarande favoriten
- Han kan nu ta nappen och stoppa in den själv
- Han tar sig jättemycket för örat så vi var och kollade upp om han hade något kvar från öroninflammationen, men det skulle vara lugnt så det hoppas vi på. 
- När A kommer hem från jobbet så blir han ÖVERLYCKLIG. Alltså han lyser verkligen upp totalt. Så fantastiskt att se.
- Han skrattar betydligt mycket mer nu, ja, du måste göra dig till ordentligt för att det ska ske, men nu skrattar han faktiskt.
- Har nu haft sittdelen en vecka och han ÄLSKAR det. (det gjorde han med liggdelen också men ändå). Han har sovit betydligt längre stunder i vagnen också.
- Som jag skrev ovan, sovstunderna har blivit längre vissa dagar, det har ju alltid varit en halvtimme, men nu har det börjat bli 1,5h ibland - så otippat! 
 
Mammakroppen;
- Fortfarande 1kg till målvikt - HEJA!
 
Vi knäppte dessa bilder supersnabbt samtidigt som vi tog måndasbilderna, är verkligen så nöjd med resultatet.