Mammalivet och Leon vecka 29

Jobbigast;
- Nätterna har varit PAIN IN THE ASS den senaste 1,5 veckan (men inatt återgick det till det normala igen). Alltså jag skojar inte när jag säger att han vaknade 1,5h mellanrum. Sen när han väl somnat vit tutten och jag skulle lägga bort honom så vaknade han och gallskrek (det har alltid gått att flytta honom). Dessutom kunde han inte somna om i sin egna säng så han legat klistrad bredvid mig och ibland mellan oss. Sömnen blir inte så kvalitativ då. Dock så tycker jag att jag klarar sömnbristen riktigt bra, det märks inte så mycket. Men nu hoppas vi att den " fasen" är över för inatt var det som sagt bra och jag fick sova många timmar på raken igen, även fast han alltid ammar någon gång per natt fortfarande. Har tänkt tanken att försöka ge han nappen bara istället och vagga honom utan tutten för att avvänja, det blir några nätter med gråt osv tydligen men man kan ju alltid testa, bebisarna ska ju klara sig utan att äta en hel nattsömn nu.
 
Bästa;
- Maten går bätte och bättre. Det svåra är ju att veta när han ätit tillräckligt? Har verkligen ingen känsla! Elller okej, NÅN känsla har man ju men ändå. 
- Trots att vi har börjat med maten så ratar han inte amningen vilket jag är SÅ GLAD för. Jag vill helst amma tills han är ca 1 år. 
 
Bebis;
- Hans riktigt blonda hår växer som aldrig förr. Han ser fortfarande skallig ut bara för att det är SÅ ljust, men jag lovar, det växer rikligt uppe på huvudet främst. 
- Minns inte om jag skrivit det, men nu snurrar han ju runt. Alltså i cirklar. Han tar sig varken framåt eller bakåt, men runt iaf. 
- Han tar sig fortfarande supermycket för öronen, men vi har ju kollat upp allt igen så det är förmodligen bara "hans grej". 
 
Mammakroppen;
- Upplever att mitt hår blivit lockare vid rötterna? 
- När vi var på babysim och jag tog några simtag så kände jag den där smärtan i skinkan/svanskotan eller vad det nu är för något. 
- I början fick jag ju mjölkstockning typ 3, 4 gånger.. Och IGÅR var jag nära igen. Mitt ena bröst var SPRÄNGFULLT och L hade somnat för natten. Som tur är vaknade han precis i rätta tiden för mat och allt återgick till det normala men fick lite flashbacks. Alltså det är SJUKT vad de ändrar storlek pga denna mjölk alltså. 
 
Jag och A;
- Det man kanske inte vet om A är att han faktiskt tänker väldigt mycket. Han ältar inte saker, och analyserar på samma sätt som jag men han har ofta mycket funderingar, och speciellt sedan L kom till oss. Igår undrade han bland annat "undra om L förstår att vi förstår varandra, eller om han tror att vi också bara gör random ljud". Haha. 
 
 
Emelie

Spännande att du skrev att du vill amma L i ett år, varför just ett år?
När du ska lära dig kameran, inställningar och så, kollar du på youtubeklipp eller hur gör du för att lära dig?
Jag har också tänkt lägga ner lite tid på att lära mig ta bra bilder med vår systemkamera.

Madeliene

Åh vilken söt bild <3