Min födelsedag och Leons barnvälsignelse

Dagen började med att min älskade man och lillebror kom in och sjöng för mig och hade med sig frukost på sängen. Och så fick jag något jag önskat mig så otroligt länge - en systemkamera. För flera år sedan hade både jag och A en varsin (riktigt gamla dock) men vi använde dom aldrig pga storleken och osmidigt, så vi sålde våra och köpte en liten kamera istället. Jag älskar fortfarande den kameran MEN jag har hela tiden saknat en systemkamera ändå, och ännu mer har jag gjort det nu när L finns (hehe som jag älskar att fota). Så när jag insåg att A styrt upp och fixat en present så fin som en systemkamera så JUBLADE jag. Så TACK alla som var med och bidrog till denna presenten!! Ni är fantastiska! Älskar er. 
 
För det kan väl inte gått förbi någon att jag älskar att fota och dokumentera? ;) 
 
Men ja. I och med att jag bara haft L's barnvälsignelse i huvudet hade jag nästan glömt bort att jag fyllde år så det blev en positiv överraskning att det var min födelsedag också. 
 
Vi hann faktiskt aldrig bli stressade även fast vi åkte hemifrån klockan 9. Så det var bra jobbat av oss tycker jag. 
 
Men sen åkte vi till kyrkan. Pyntade lokalen, ytterst lite men hade med lite vimplar som jag hade kvar från bröllopet och sen hade jag köpt en banner som vi satte upp. Vi fixade med all mat osv. 
 
Vid 10 började Gudstjänsten och vi var nästan precis i början. Och här börjar ju den finaste födelsedagspresenten en mamma någonsin kan få - välsignelse över min son från Gud. (Ahhh, den tacksamheten!). L skötte sig EXEMPLARISKT och vi fick presentera oss, Daniel läste välsignelsen över L, tog med honom ut i församlingen och sen hade jag bett min morbror att sjunga en låt. Jag har sen jag hörde kärleksvisan för första gången älskat den innerligt. Till bröllopet kändes den dock inte helt rätt och sedan dess har jag önskat att det ska komma ett bra tillfälle för den låten, och på barnvälsignelsen blev den PERFEKT. Ah. Min morbror alltså, han är så duktig att jag helt saknat ord. Hans version av låten var MAGISK! Hans pianospel. Röst. Jag är så tacksam att han ville sjunga. Och ja, låten tolkar vi ju som att Gud sjunger till Leon. Så fint <3 (Leon klarade sig från både gnäll OCH spy under hela välsignelsedelen, wow alltså. Och vi tajmade perfekt med mat och sömn). 
 
När allt var klart så gick vi ner för mat. Jag hade fixat lite skyltar för var det var för mat, samt en gästbok - där man skulle gissa var Leon kommer få för intressen samt skicka med ett tips för framtiden och en valfri hälsning. En gästbok brukar ju aldrig bli helt ifylld så vi har faktiskt tänkt att detta är en gästbok som Leon kommer ha med sig under "livet" och där folk får skriva kanske på konfirmationen, studenten och andra tillfällen som en gästbok används - det tycker vi är lite smart? :) 
 
Maten var så god och gästerna dom bästa!
 
Vi alla var helt överväldigade av all kärlek. Min fina alex klingade i glaset och drog igång "ja må hon leva" för mig också.
 
Jag fick den bästa födelsedagen i och med att Leon fick så mycket kärlek och att han ska få kärlek är allt jag någonsin önskar mig. 
 
Barbro (min extramamma som jag kallar henne. Hon har funnits i mitt liv sedan jag föddes och är en av dom viktigaste för mig) hade tagit med en gurka till Leon som han fick ha och knapra på i och med att det är favoriten. Så fint. Leon var verkligen nöjd, go och glad hela eftermiddagen. Min älskade lilla prins. Som jag älskar honom. Och som jag älskar alla våra vänner och familjer. TACK för allt! För världens bästa dag.
 
Vet ni vad? Dessa skorna är MINA första skor, hur coolt är inte det? Ett givet val till outfit på barnvälsignelsen!
Så tacksam till min morbror som gjorde magisk version av kärleksvisan
God mat!
Klipporna i mitt liv
Presentbord och text-bannern som jag var så nöjd över!
Öppna finfina presenter! Visar i ett annat inlägg lite av det vi fick :)