Min helg i text och bilder

Fredag;
Hehe, vet inte om det är sömnbristen som talar (för ja, jag går nog konstant runt med lite sömnbrist - MEN jag mår bättre än någonsin så jag klagar inte) men jag minns inte riktigt vad vi gjorde i fredags? Det enda jag minns är att vi var trötta och att L hade lite olika fester (ni som vet vilka fester barn kan ha fattar vad jag menar).
 
Lördag;
I lördags traskade jag och familjen över till min farmors lägenhet där mamma, pappa, Barbro och Christin (min extra-familj) befann sig. Vi åt lite frulle tillsammans och planerade maten inför barnvälsignelsen. Resten av dagen stod min familj i köket och lagade all mat. Alltså TACKSAMHETEN man känner, det finns inte ord som kan beskriva alltså. 
 
Jag gick hem och förberedde lite inför söndagen. På EM kom min morfar och lillebror så vi myste lite allihopa och sen på kvällen kom alla till oss för middag och kaffi. Även min morbror och hans flickvän kom. Jag måste bara säga det, att det känns verkligen som att "jag fått min morbror tillbaka". Vi har under långa perioder i min uppväxt inte haft en nära relation då han bott utomlands och andra omständigheter, men idag är vi närmre än någonsin och jag är så stolt att ha honom som min morbror. Är så otroligt glad att han träffat en sån fantastisk tjej också som jag verkligen klickar med. 
 
Söndag;
På söndagen blev jag väckt av Arre och Erik som kom in på frukost på sängen och med skönsång. Sen gjorde vi oss i ordning och, åkte till kyrkan, förberedde lokalen som vi skulle vara i och vid 10 började gudstjänsten. När den var klar så bjöd vi våra vänner och släktingar på mat och fika. Och det blev supertrevligt. Sen när alla gått hem så åkte vi hem och så öppnade vi presenterna med min familj, morbror, morfar och lillebror. Så fina saker. Alltså vilka vänner vi har och vad L har fina förebilder och människor runt sig. TACKSAM är bara förnamnet. Jag tänker att jag gör ett eget inlägg om detta. På kvällen tog vi det bara LUGNT. Jag hade sovit dåligt så en myskväll med mina killar var exakt vad jag behövde och ville ha. Bästa födelsedagen!
Mina "mammor" som lagade all mat <3
Hos farmor hittade vi denna bilden på min lillebror från när han är 8 månader - och jag måste säga att det är så sjukt likt L verkligen. Erik har lite större huvud bara men annars är det nästan lite kopior skulle jag säga. Så söta. 
Just det, mina fina blommor som jag fick på bröllopsdagen.