Min helg i text och bilder

Fredag;
Jag vet inte riktigt hur det kan ha blivit så tokigt, men i fredags kväll blev det återigen lite städning och handling innan det blev soffläge. A var inte på tonår (han ska vara där två fredagar på raken och lite familjetid på fredagar har vi planerat in).  
 
Lördag;
I lördags så jobbade Arre under dagen. Jag städade det som inte hanns med under fredagskvällen. Jag märker att jag måste underhålla L mer nu så det går åt mycket tid till det, älskar ju det men man hinner inte alls med så mycket annat. Men det är väl så det ska vara. Vill inte minnas tillbaka och då komma ihåg att jag hade ett perfekt städat hem - inte därför jag är hemma liksom. När A kom hem inhandlade jag ingredienser till en paj och så köpte jag blommor till min farmor.
 
På kvällen skulle vi hem till Jeff och Evelina för att fira hans födelsedag med en massa kompisar. Men innan vi åkte dit åkte vi förbi min farmor. Hon var fast besluten om att hon fyllde 80, men egentligen fyllde hon 84. Lilla farmor. Man märker att minnet sviker just nu och jag är så lättad att hon äntligen flyttat in på ålderdomshem. Hon är jättegullig mot L och mot oss, men samtidigt så har hon blivit väldigt bitter också vilket är tråkigt. Men man får bara bita ihop.
 
Kvällen hos Jeff var superkul. L skötte sig bra vilket var skönt. Han var vaken större delen av kvällen men nöjd. Känns verkligen så bra att man kan ta med honom och inte begränsas av att ha barn. VI åt god mat och körde På spåret. Jag leverar som vanligt inte i frågesport - jag är inte allmänbildad för fem öre, men det är ju tur att man har andra kvalitéer. Hehe. På kvällen (natten) när vi kom hem ställde jag mig och bakade pajen som jag skulle ha med dagen efter till Emelies babyshower. 
 
Söndag;
Under söndagen var det fullt ös, medvetslös. Vi sov i stort sätt NADA under natten. L har haft några nätter då han vaknar i panik och gallskriker och är så svår att söva och lugna igen (natten till idag var hyfsat så det gör att jag överlever) men jag var sinnessjukt trött under söndagen måste jag säga. 
 
Först ut var kyrkan. Sen efter gtj skulle min ansvarsgrupp träffas för att planera upp veckan med låsning och städ. Allt gick iaf bra och även där var L en exemplariskt liten unge. 
 
Sen skulle jag åka dirr till Arres jobb för att byta bil och sedan ta mig till Vetlanda. Det spöregnade verkligen så jag såg typ 10 meter framför bara så vi åka så galet sakta. MEN jag kom fram och eftermiddagen blev SÅ LYCKAD (enligt mig då, haha, hoppas Emelie också är nöjd).
 
 
Det blev en hel del skratt, god mat, fika, vi hade tagit med bilder på oss som bebisar och så fick Emelie gissa vem som var vem, sen skulle vi gissa kön, vikt, längd och namn. Jag fick även uppdraget att fota lite så det gjorde jag. Tack tjejer för en kul eftermiddag! 
 
Jag som är så OTROLIGT OSÄKER i mig själv att bjuda på mat som jag gjort var nervös ända sedan lördagen att det skulle vara gott och ätbart. Men det var till och med en som frågade om recept så då känns det som att jag lyckades och kan pusta ut. (Gillar ju laga mat och baka men ändå så vågar jag knappt ens bjuda på det). Okej, välkommen till min insida haha. L skötte sig bra även där och jag var så tacksam att dagen gick ihop så bra med att hinna allt och vara med, pigg och glad. 
 
På kvällen åt vi popcorn här hemma och kollade parlamentet. 
 
Det blir bara bilder från babyshowern då jag inte hunnit ta några andra typ.
 
KRAM!
 
Såhär ser det ut så fort jag är någonstans. Breder ut mig totalt och låter grejerna ligga hehe.