Min helg i text och bilder (och torsdag och måndag)

Ahh. Livet rullar på i ett rasande tempo och jag hinner knappt med. Men jag njuter i alla fall. (Denna hets med att njuta, vill inte bidra, men jag gör verkligen det. Och ett tips för att kunna njuta är nog att vara TACKSAM! Det är i alla fall nyckeln för mig).
 
Det blir en snabb resumé med alla dagar;
 
Torsdag;
 
På dagen var jag på ÖF med L. De var så imponerade över att han redan satt, haha, stolt blir man ju sannerligen som morsa då. 
 
På kvällen kom några kompisar över på middag. Vi är så otroligt bekväma och "lata" med att hänga med kompisar på vardagar. Vi trivs så otroligt bra med att bara vara hemma och strosa runt MEN vi inser också att det är kul att hänga och det behöver inte vara så otroligt uppstyrt så vi har bestämt att en vardag i veckan ska vi ses med folk (helgerna brukar vi ändå träffa kompisar). 
 
Fredag;
Minns inte riktigt fredag dag men på kvällen bar det av hem till Alexandra för att ha MYSKVÄLL. Jag köpte med sushi och det blev prat, mys, sushi och godis. TV:n stod på i bakgrunden men den hann vi inte med. Lykke somnande men min lilleman var vaken stora delar av kvällen så medan jag fixade lite med henned dator (som tyvärr inte blev något med hehe kul) så gosade Alex med plutten. Älskar verkligen att ha nära vänner där jag bor. Hade aldrig riktigt det i Götet och jag märker stor skillnad på hur jag mår. Att bara kunna åka över och hänga. Älskart. 
 
Lördag;
Vi hade ansvarsgruppen i kyrkan i helgen så A åkte iväg på städning på morgonen. Sedan när han var klar åkte vi och inhandlade höst och vinter-kläder till L. Vi köpte en dress och en jacka till honom + vantar. Vill så gärna hitta en fin passande mössa också så det är jag på jakt efter. 
 
Vi 15.00 var det dags att gå på HOCKEY. Det är en målbild som Arre haft, att få ta med sin son på hockey och nu är det verklighet. Han var nöjd och glad hela matchen. Somnade under 2:a period och ammade lite under 3:e men annars så satt han med stora nyfikna ögon och kollade både på match och alla människor. 
 
Kvällen blev en redig MYSKVÄLL med idol och chips. 
 
Söndag;
Upp tidigt till kyrkan för att förbereda kyrkfikat. Sedan hade A en uppgift till, nämligen att dela ett "vardagsord" som är ett inslag varje söndag i gudstjänsten. 
 
Sen åkte vi hem och åt lite mat, badade lilleman och på kvällen kom våra kompisar Marcus och Carro hit för mat och spel. Var så sinnessjukt trött så somnade så snabbt på kvällen. 
 
Måndag;
Idag har jag haft Evelina på lunch och kaffi, köpt två nya pyjamaser till L och sedan hämtat ut en sittdyna som vi beställt. 
 
Snart ska A iväg på korpen-match. Har inte bestämt mig ännu för om vi följer med eller inte. Men hoppas nog på att L somnar till så jag kan ta mig en dusch istället. 
 
Over and out. 
2 selfies bjuder jag också på, för äntligen kan jag känna mig FIN igen efter förlossningen. Min hy har varit bedrövlig och jag har verkligen inte fått känna att jag har några dagar där jag får känna mig fin men äntligen så dyker stunderna upp. Att fixa i ordning mig lite på morgonen gör otroligt stor skillnad i både humör och energi för mig så därför lägger jag gärna nån MINUT (inte minuter) på det, för mer hinns inte med haha.