Min helg i text och bilder

Goddagen på er. 
 
Efter en liten kaosig morgon så kan jag nu slå mig ner i soffan i lugn och ro, för en liten stund i alla fall. Känns skönt. L kom inte riktigt till ro så jag fick under duschandets gång gå ut till honom, sätta i nappen, sen duscha klart osv. Ibland är det så helt enkelt men nu sover han. Inväntar nu mina föräldrar och så ska vi luncha lite. 
 
Men i alla fall. Min helg.
 
Fredag;
 
Tilda fyllde 25 år i fredags så jag, Alex och Elin styrde upp en liten lunch för henne. Jag mådde inte direkt toppen och jag gillar inte när man känner sig låg och inte på topp. Men sådana dagar har man ibland. 
 
På kvällen var det ju min och L's första fredag ensamma utan A då han var på tonår. Det blev en kväll i soffan med massa mys och sen gick vi och la oss tidigt. Ja, han var saknad, men ja, jag vet att han är på rätt ställe.
 
Lördag;
 
Jag minns inte vad jag gjorde under dagen på lördagen?! Jag måste nog kolla igenom min kamera sen för att se om jag dokumenterade något eller inte haha.
 
Vet att jag och A städade när han kom hem från jobbet i alla fall och att vi till kvällen köpte hem mat från bada bing och åt med mina päron och kollade klassfesten. 
 
(Ok, kom på vad jag gjorde på lördag fm när jag såg bilderna. L fick testa morot och potatis-puré för första gången och så kunde vi äntligen bara honom igen så det gjorde jag också. + lite massage. Sen lagade jag lunch till mina päron så kom dom förbi och åt lite mat. Sen åkte jag även till media markt för att titta på en kamera. osv osv). Städade gjorde vi inte alls på lördagen utan söndagen haha, det går bra nu). Just det (lägger till denna i efterhand hehe), fotade även hans 6 månadersbilder och försökte ta likadant som jag gjorde när han bara var någon dag gammal).
 
Söndag; 
 
Jag gick på FM hem till min farmors lägenhet och tog lite kort på möbler som vi ska sälja av nu när hon flyttar till ålderdomshem. 
 
Alltså jag har lite minnesförlust märker jag. Till kvällsmat åt vi iaf pulled oumph-wraps och lagom till Parlamentet kom mina föräldrar över en liten stund. Sen somnade jag och mina grabbar i en väldigt bra tid för att vara oss, det gillar vi! 
 
Okej, lite bilder från helgen då. 
 
Skriver förresten med måndag nu också i och med att jag verkar vara lite glömsk. Jag har hälsat på min farmor på hennes nya boende. Nu har hon äntligen flyttat "på riktigt" och nu har hon saker som är hennes och så hon kan känna sig mer som hemma. Mina päron har gjort ett jättejobb med att flytta allt och sen på det även rensa ut hennes lägenhet.