Mysig dag

I morse tänkte jag vara en bra morsa och gjorde mig snabbt i ordning för att jag och Leon skulle gå till lekparken för att gunga tänkte jag. Men precis när vi kom utanför dörren började det att regna så det blev inget med det. Vi vände om hemåt och då somnade Leon och han sov 1h och 20 minuter så jag passade på att redigera lite i lightroom som jag precis laddat ner. Det är så kul att det finns så mycket hjälp att få via youtube. 

Arre är gladare än någon i att jag nördar ner i detta nu då han vill att jag ska ha hobbys. För ja, ärligt talat har jag ju ingen hobby typ? A har lätt att nörda in i saker och lägger mycket tid på ditt och datt medan jag mest bara fixar i hemmet och tar hand om Leon? 
 
Idag har jag blivit bortskämd av min nyblivna kompis Nathalie, hon bjöd mig på en lunch för att fira min födelsedag. Så otroligt snällt. Tusen tack! Så jag och Leon fick hänga med henne och Vera på en lunch och jag måste bara säga att våra ungar är riktig tacksamma att ha med för dom var nöjda och glada i flera timmar (tror vi lunchade i typ  2,5h?). Leon blev lite hungrig precis då vi skulle gå men annars var dom nöjda och glada hela tiden (och ja, dom var vakna haha). Tänk vilket lyxigt liv, att få luncha med vänner och ha med våra bebisar. Jag njuter verkligen hela tiden av denna tiden. 
 
När vi pratat och ätit klart så gick vi en liten runda på stan. Sen traskade jag hemåt och då somnade L igen så jag kunde återigen sitta och pilla lite i lightroom. Än så länge har jag väl inte åstadkommit något storslaget men jag hoppas på att lära mig. 
 
Sen kom A hem och då åt vi lite mat, kollade Idol och nu har han precis åkt iväg på korpen. Inte så kul tid eller väder för en match hehe. Jag försöker få Leon att somna i sin säng själv (vet inte om vi "gjort bort oss" men L har alltid fått vara med oss i soffan när vi kollar TV och han somnar alltid i vårt knä, utan gnäll, när han är trött helt enkelt. Sen har vi lagt honom i hans säng när vi går och lägger oss själva). Någon som kan svara på om det är bra/dåligt/varken eller? 
 
Ska gå och kolla om han somnat ännu eller om han fortfarande bara ligger och kollar upp i taket. Min gullunge. Älskar honom så det gör ont. 
Just det, inte att förglömma att jag även fick finfina blommor idag av min morbror och hans flickvän. Ett försenat grattis på födelsedagen. Alltså ser ni HUR FINA?! Så tacksam! <3