Bananbröd och kylskåpsrensning till lunch
I morse började jag dagen med att slänga ihop ett bananbröd, jag valde ett annat recept än förra gången som jag bloggade om bananbröd - jag tycker smaken på detta som jag bakade är snäppet godare.. Dock blir det lite sötare i smaken och passar ärligt talat lika bra som kaka. Här är receptet; http://idawarg.se/2015/10/02/recept-glutenfritt-bananbrod/.. Ett minus är dock att receptet tycker jag inte alls passar till en "vanlig" brödform, jag vet inte om det finns mindre kanske? Jag har bara sett "standard" så brödet blir inte alls speciellt "högt" vilket resulterar i att skivorna blir långsmala.. Men ätbara ändå, givetvis haha. 
 
Till lunch gjorde jag en sallad av det jag hade i kylen. Ännu en gång blev det vegetariskt, och eftersom jag inte är vegetarian på heltid, och inte ens halvtid så är jag ändå glad för alla luncher och middagar jag gör vegetariska eftersom jag ändå alltid har det i bakhuvudet. 
 
Jag stekte sötpotatis som jag skivat och hade på lite salt, sedan stekte jag blomkål i smör och vitlök. Hade under tiden jag duschade och pluggade kokat rödbetor. Så jag tog spenat, morötter, pumpafrön, blomkål, sötpotatis, rödbetor och granatäpple och slängde ihop, och det ser inte mycket ut för världen - men det var supersmarrigt. Jag gjorde även en dressing på lite flingsalt, en halv citron  och lite olivolja också och det blir så gott med det till. Tips! 
 
 
Just nu dricker jag lite te och äter en av de nyttiga chokladmuffins jag bakade förra veckan, dom blev så goda. Ska snart ta tag i pluggandet igen. Vid 19.00 kommer A hem och då vill jag känna mig nöjd öven min pluggdag och prestation.