Det är nu det händer;
 
VI FLYTTAR! 
 
Alltså glädjen jag känner i min kropp just nu kan inte beskrivas i ord. Jag är totalt helt slut men ändå så är jag så otroligt peppad! Idag händer det äntligen, vi flyttar in i våran egna första lägenhet. Gud är god mot oss. För det första att vi ens fick lånelöfte med tanke på att vi bara har Arvids inkomst, att vi lyckades få tag på en sån FIN lägenhet som verkligen är mitt i prick vår stil, sen hade jag verkligen drömt om en inglasad balkong och under våren så ska bostadsrättföreningen fixa det så till och med det får jag. Ett VITT kök som jag längtat efter (det vet alla som känner mig!), den ligger helt perfekt i stan med nära till vatten, min skola och alla restauranger, caféer och affärer. 
 
Då jag tentapluggat som ni vid detta laget är väl medvetna om så har jag inte hunnit packa eller fixa något alls under denna vecka, och för er information, det kändes bra tror jag tror verkligen jag klarat det. Besvarade allt och det är egentligen bara en fråga jag har ett frågetecken kring och även om den inte blev helt rätt så tror jag att jag kan få något poäng så jag borde verkligen ha klarat den, yey. 
 
Så nu pågår den stora packningen för fullt här hemma. Vi har bott i lite olika rum i omgångar då A's bror också bodde här i början så dvs att vi spritt ut oss en aning med vart vi har kläder och hygienartiklar, men som det ser ut nu så har jag nog koll på att det mesta har kommit med i alla tusen väskor, flyttkartonger och påsar. 
 
Jag har hållt på i flera timmar så jag är så otroligt trött, och dessutom är det ju uttömmande att ha haft en tenta samma dag också, för när spänningen från den väl släpper kommer världens trötthet över en också. Men jag kämpar på, för snart är vi i hamn. Jag längtar så. 
 
Och för att inte tala om hur mycket jag längtar efter min familj, till och med min bror kommer med ner och hjälper oss. TACKSAMHETEN alltså. Åh. Nu kämpar jag på lite till, väntar på att Arvid ska sluta jobbet och så KÖR VI! Läggan, nu kommer vi!