Min vecka
Nu har dagarna gått i en rasande takt igen. Det har varit en blandning av väldigt intensivt och väldigt lugnt. Ibland har jag bara hemmadagar, som i onsdags, då myser jag med L, går någon liten promenad (har för ont för att gå en längre sträcka), fixar i hemmet när L sover. Vissa hade kanske blivit uttråkade, men jag blir ärligt talat inte det. Aboslut, hade varje dag sett ut så kanske jag hade blivit det men nu tycker jag bara att det är härligt. Jag hinner med att ge allt fokus på L och det känns som min absolut viktigaste uppgift. 
 
I tisdags var vi iväg på läkarkontroll för L. Allt såg bra ut, så skönt. Sedan fick har även ett vaccin, rota. Hade faktiskt inte helt frid med att han tog det men det ska tydligen ingå i vaccinations"programmet" snart enligt läkarna, då känns det lite bättre. 
 
Senare under dagen var jag och Tilda iväg på ett event som ett gym har som heter "mamma-mage". Väldigt bra och intressant eftermiddag men det jag tar med mig är helt klart att göra mina knipövningar, jag fuskar en hel del med dessa... och de problem jag upplever att jag har kan bli hjälpt med om jag gör knipövningarna. 
 
I torsdags var det dags för min efterkontroll, som jag längtat efter att gå på den kan jag säga. Det gick bra, skriver lite mer utförligt i ett annat inlägg. Senare under dagen var det dags för baby-massagen igen. L verkar verkligen gilla det och då blir jag glad. 
 
Älskar att vara mammaledig. Njuter varje dag. Hela tiden. Älskar att få umgås med L. 
 
Lite shopping har det blivit hehe
Lite gymmande har det blivit minsann. Alltså HANS ÖGON NÄR HAN FÅR SE NYA SAKER. Magiskt. Älskar det. Ska försöka fånga det på film när vi går in i klädkammaren, för den blicken vill jag aldrig glömma. Alltid spara. Plocka fram. 
En liten photoshoot fick han ställa upp på också.