Måndag och tisdag
Min måndag har varit fin. Just nu har livet ett konstigt läge. Jag går mest bara och väntar på att föda, medan jag försöker att inte ha alltför stort fokus på det då dagarna kommer kännas evighetslånga då, så jag vill även sysselsätta mig - men inte för mycket, för jag måste också vila. Ja, ni hör ju. Men det är ändå en fin tid. Jag är helt OK stabil psykiskt och det underlättar enormt. 
 
I förmiddags hämtade Alex upp mig för vi skulle hem till TIlda och käka sushi och hänga. Så fint att ha kompisar som också är lediga på dagtid. 
 
Efter det hämtade mina päron upp mig så tog vi en sväng om för att inhandla en blomma till ett skår i vardagsrummet, samt kolla på sängbord och lampa. Vi har lite inköp kvar och dessa blir liksom inte riktigt av när inte morsan är här och drar i oss. Jag tycker sådant är kul men har inte direkt fokus på det nu, eller orken. Men då är det bra att mamma sätter igång oss lite. 
 
Sedan köpte vi med oss semlor och åkte till farmor för att hälsa på. Hon har verkligen blivit så pigg det senaste, en helt ny människa. Trodde verkligen att det var kört där för ett tag, men hon har återhämtat sig något så enormt. Känner stor tacksamhet för det då vi alla kände att det var sådan dålig tajming (det är det ju alltid, men ni förstår). Nu behöver jag i vilket fall inte oroa mig för farmor utan kan ha fullt fokus på förlossningen. Känns skönt. 
 
På kvällen åt vi gott och hade en mysig kväll tillsammans med mina päron. Lyxigt att få lagad mat en måndag och dessutom matlådor - tack älskade päron. Vi kollade time out och bonusfamiljen.
 
Idag tisdag så har jag hängt med Alex mammakompisar i Habo. Riktigt mysig dag och det var kul att få se hur det går till med mammahäng haha. Mitt mål är ju att hålla "mammasnack" i mammagrupper och sedan kunna vara "mig själv" och prata "vanliga" saker med vänner och andra som inte har barn och som inte tycker det är så kul med sådant snack. Visst, det kommer ju vara "normalt" för mig att prata om allt barnrelaterat men man vill ju inte heller förlora sig i allt sånt snack, det finns ju väldigt mycket annat väsentligt kvar att prata om. Vill inte glömma det haha. 
 
Sedan hämtade jag A när han slutade jobbet, vi har ätit mat, kollat HV71 - känner mig som en grym fru som faktiskt tycker det är lite kul, inte för att jag har ständig fokus på matchen men ändå, helt okej skulle jag säga. Jag kan ju även tack vare att jag spelat innebandy faktiskt prata om matchen, bra och dåliga saker, osv. Sen var det gött för jag åt B&J till, gör det hela lite bättre också hehe. 
 
Nu är jag som vanligt trött. Men då somnar jag gott. Hoppas ni mår bra vänner!