MÅNDAG (fast jobb, plugg, chokladsnittar och tomatsoppa)
Jag blir inte klok på hur svajigt mitt mående, rent fysiskt, från dag till dag. Igår kände jag mig nästintill döende. Febrig (men hade nog inte ens feber), noll energi, hur ont som helst i hela kroppen och supertrött. Efter en lugn hemmadag så kände jag mig bättre mot kvällen, och i morse var jag som vanligt trött men när jag väl gått upp och gjort mig frukost så var jag helt på banan. Men det blir så svårt att planera livet när det hela tiden pendlar i hur jag mår så mycket. Så idag har jag haft en hemmadag också. Försökt plugga, men utan resultat. Är ute i god tid, men känner att det känns skönt att vara det då allt, som vanligt, hamnar i en enda klump i slutet av månaden (feb). Men alltså, det var nästan som att jag ville springa ett marathon i morse, den energin hade jag. Nu mot kvällen känner jag mig inte lika pigg direkt, men jag är tacksam för att få känna energi ibland. 
 
Jag har pluggat lite i alla fall, facetimat med Alex och Lykke, poppat en ny favoritgospellåt på typ högsta volym (let me go - david frazier) ätit lunch med A (han kom hem på lunchen och åt matlåda med mig), bakat snittkakor samt gjort en god tomatsoppa som kvällsmat. 
 
Ett annat glädjeämne utöver min energi är att vi idag fick reda på att A har fått fast jobb som bilförsäljare. Han har ju ingen direkt erfarenhet av varken sälj eller bilar (men givetvis intresset) så jag är mycket stolt över honom. Nu är han ute med några kollegor och käkar middag för att fira. Så tänkte försöka passa på att påbörja den där uppgiften som jag tänkte skulle vara klar innan jag gick och la mig idag, men inte då.. Ibland är jag för lat alltså, för uppgiften måste göras och nu har jag bara skjutit den framför mig.
 
Glad och lättad man som numera har fast anställning!
 
 
Riktigt dåliga bilder på mina snittkakor. Men gjorde som vanligt efter bästa receptet från Jennys Matblogg. Sök på "snittkakor med daimchoklad", jag använde dock upp min daim till kladdkakan i helgen så jag gjorde med schweizernöt som blir minst lika gott.
 
Ännu en riktigt dålig bild på tomatsoppan. Det fick bli två ostsmörgåsar till också. Jag stekte en halv lök, en vitlök och lite sambal.. Sen hade jag i krossade tomater, en buljong, lite vatten, grädde och creme fraiche. Sedan lät jag det puttra ett bra tag, och sedan mixade jag den slät. Superenkelt och gott. Men det var bra med mackor till för den är ju inte direkt supermättande, men helt klart ett bra alternativ om man vill äta något gott och lättsamt. 
 
Nu ska jag fokusera helt och hållet på plugget, och vara målinriktad, i alla fall för en halvtimme. Det är ett mål jag bör klara. Ha en trevlig kväll vänner. KRAM!