Min helg i text och bilder
Åh, vi har haft en riktigt fin helg. 
 
Starten, kanske blev sådär enligt min man Arre men för mig var det en fröjd, haha.
 
Fredag;
Under dagen testade jag på att göra bär-remmar av de röda vinbären jag plockat. Det blev gott, men surt. Men jag gillar sura godisar så det funkar absolut. När Arre kom hem blev det halloumiwraps och sedan begav vi oss ut på en promenad, jag hade en längre tid tänkt besöka rosariet i Rosenlund som jag blev tipsad om från en tjej på öppna förskolan. Sagt och gjort så traskade vi dit och det var verkligen vackert! Tänk vad fint det är med blommor och trädgårdar alltså. 
 
När vi sedan kom hem var det dags att storstäda. All tvätt hade då torkat och kunde vikas ihop så vi passade på att försöka få bort allt damm som bildats i lägenheten av alla tyger. Mina föräldrar kom precis när vi skulle börja så då fick vi både hjälp med att städa samt barnpassning, perfekt. Är verkligen så tacksam för dom. Dessutom hade dom såklart med nya kläder till L, tror inte de varit en gång då dom inte har köpt kläder eller något annat användbart till honom <3 Alla kläder går ju åt också eftersom vi har 3 ombyten per dag pga spyor så TACK. 
 
Lördag;
Lördag morgon knackade päronen på vid 08.40 och då var det dags för mig och Arre att snöra på oss springskorna för då skulle dom vara barnvakt så vi kunde ut och springa tillsammans, mina päron tyckte det var en sån bra idé att vi faktiskt gjorde samma sak under söndagen. Haha. Känner mig SÅ DUKTIG. Det får jag va?
 
När vi var klara begav vi oss till Jeff och Eve, vi skulle egentligen spela minigolf men det var stängt. Så vi åkte hem till dom för lite spel och lunch. Trevligt värre. 
 
När vi var klara där begav vi oss till Rosariet igen och mötte upp mina föräldrar och farmor för en fika. På kvällen gick vi ut och åt igen, mina päron upptäckte ganska nyss storheten i burgare och sötpotatispommes så det blev Bada Bing igen (vi åt ju massa burgare på bra ställen i Götet, men Bada är också sjukt gott så det är bra). På kvällen gjorde jag och mor min fröknäcke, det blev supergott!
 
Söndag:
Vi började dagen med ett intervallpass. Sedan åkte vi till Tabergstoppen för lite lunch och fika med mina päron och farmor. Sen åkte vi hem för att bara CHILLA. Vi kollade serier och myste hela familjen. På kvällen åkte vi till våra vänner Amanda och Frank på kvällsmat och god paj! Så mysigt!
 
TACK ALLA!
Bilderna kommer i lite oordning!