M O N D A Y
Vi somnade ju tidigt igår, vid 22 typ. Natten blev helt OK. L vaknade lite till och från som han brukar men jag kunde somna om snabbt kändes det som. Men en period under natten mådde jag så sjukt illa att jag fick väcka Arvid och be honom ha koll på L då han låg lite vaken och höll på att rulla runt. 
 
När jag vaknade på morgonen var jag extremt trött men hade inget illamående kvar i alla fall. Så jag gick upp, gjorde frukost och sedan vid 10 skulle jag möta upp målarna som ska måla om farmors lägenhet. Ja, vi gör det extremt smidigt genom att låta någon annan göra jobbet. Både vi och mina päron har den senaste tiden haft SÅ mycket att göra och just denna grejen känns så skön att låta någon annan ta hand om.
 
När jag kom hem, strax efter 10 sövde jag L och han sover ännu så jag har försökt styra upp veckan lite samt försökt hittat scheman för kurserna som jag har till våren. Dom ligger inte ute än tyvärr. USCH, får sån klump i magen av att försöka komma ihåg lösenord till Ping Pong och kurskoder, jag har verkligen glömt hur man gör.. Med ALLT. Typ mitt JU-kort? Kurskod? Allt sådant känns SÅ långt bort och jag fattade ingenting. Jaja, jag kommer väl in i det sen igen. Men denna gång ska jag försöka vara ännu mer pedant med att ha koll på saker och ting så det underlättar.
 
Just det, håret håller ju på att balla ur. Har en kal fläck på vänster sida vid hårfästet. La ut denna bild på och fick SÅ många som skrev och sa att dom har samma, hehe. Graviditeten och amning sätter sina spår på flera sätt kan man säga. 
 
 
Nu ska jag försöka få till någon god lunch. Känner mig SÅ otroligt oinspirerad så jag saknar ord. ALLT känns tråkigt just nu. 
 
Hoppas ni får en fin vecka!
KRAM!