Min mysiga fredag
Idag hade jag och L en lugn förmiddag här hemma. Vi gick ner på stan en sväng för att införskaffa vax till Arre och hudkräm till mig. Sen gjorde vi lite lunch, fotade lite och sedan begav vi oss till Vaggeryd för att fika med Sara i deras supermysiga och fina hus. Vi pratade ikapp de senaste veckorna och fikade gott och myste med L. 
 
När jag kom hem var det tomt, då Arre redan åkt iväg till tonår. Dessutom hade vi missuppfattat varandra så ingen mat hade han gjort heller (bara så det räckte till honom) så det var tur att vi har Konsum precis utanför. Jag köpte färsk pasta och buffelmozzarella och slängde ihop lite snabbt, sen hade A köpt mitt favoritgodis och lämnat en lapp så det var alltid något. 
 
L sover bredvid mig i soffan och jag kollar idol, redigerar lite bilder och försöker njuta av någon form av egentid som det ändå blir. 
 
 
Anonym

Kan inte du skriva lite fler inlägg om din tro? Hur du blev frälst, din tro i vardagen, hur du får ihop livet med Jesus, relationen med honom tsms med nu när du har barn osv.. Skulle vara intressant!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress