Min helg i text och bilder
Oj oj vad det går fort i livet just nu. Skriver väl så cirka en gång varje vecka, men jag hinner inte riktigt med. Men kul är det, och bra mår jag. 
 
Tänkte sammanfatta min helg lite kort.
 
Fredag;
I fredags under dagen fotade jag Vera (inte för att jag tror att jag är speciellt bra för jag är verkligen amatör som håller på att försöka lära mig lite) men för att Nathalie frågade mig och jag sa självklart ja för jag vill såklart öva. :) Sen på kvällen hade vi fredagsmys hemma hos henne med tacos och grönsaker med dipp. En mysig kväll då våra män var iväg på annat (jobb och tonår). 
 
Lördag;
På lördagen hänge vi igen, haha. Det var nämligen utförsäljning av leksaker på ett lager i Borås och förra gången dom hade det var Nathalie där och fyndade. Så denna gången tog hon med mig, så så kul. Sedan visade hon mig Borås och vi åt gott och strosade runt. 
 
När vi kom hem från Borås slutade Arvid jobbet precis och vid 17.00 åkte vi till en bönesamling i kyrkan där vi bad för sjuka <3 Det är nämligen en del i vår församling som drabbats av sjukdom så vi lyfte dessa i bön. 
 
På kvällen kollade vi en ny serie som Alex tipsat om, Gråzon. Någon som sett? Så åt vi tacos igen och bara myste.
 
Söndag;
På söndagen jobbade Arvid igen. Jag och L åkte iväg på kalas för L's kompis Elijah. Vi var utomhus trots att det bara var 8 grader och konstant lite regn i luften men det var så mysigt, härligt och fint kalas och vi hade klätt på oss rejält för vi visste vi skulle vara ute. 
 
När jag kom hem igen hade mamma hunnit komma hem till oss. Hon ska passa L lite så att jag kan plugga ikatt medan Arvid jobbar. Sån dröm. Kanske inte att plugga, men att få lite avlastning. Vi behöver verkligen det. På kvällen tränade jag och Arvid, vi har verkligen fått till en bra rutin kring det, och så kollade vi Mästarnas mästare med mamma (verkligen otippat lag som vann) och när vi sen gick och la oss fortsatte vi att kolla på Robinson. Vi älskar verkligen Robinson! Några fler som följer? Tycker jag hör lite då och då att folk faktiskt verkar titta. 
 
Idag är det måndag och jag ska plugga. Mamma är iväg nu på promenad med L. Tror dom skulle shoppa lite. Och sen ska vi göra något vääääldigt otippat, fast ändå inte. Men det var min kära mor som frågade om jag ville med henne och testa detta, och jag bangar inte. Jag återkommer med vad det kan vara. Någon gissning? ;) 
 
 
Nathalie lyxade till det med denna! :) Ser ju riktigt mums ut ellerhur!
Haha verkligheten, god mat och sen också lite barnmatsburkar ;) 
 
 
Dessa blev jag nöjd med;
 
Tog givetvis bilder där ansiktet syntes också :)