Min ängel
Min mamma är min ängel. Hon tog två dagar ledigt från sitt jobb för att komma ner till oss, se till att vi kom i ordning snabbt inför resan eftersom höstterminen drog igång med buller och brak några timmar efter att vi kom hem från Spanien. Hon har tvättat all vår tvätt, gjort ordning frukost, lunch och middag till oss samt köpt nya kläder till L som han kan ha på förskolan. Hon måste ju bara vara en ängel, ellerhur. Hon gjorde exakt det en småbarnsfamilj som vi behöver allra mest. Det var så betydelsefullt. 
 
Sen är det finaste som finns att se bandet som L har med min mamma. Det är något alldeles speciellt och utöver det vanliga. Det finns ingen som L hellre är med lika mycket som min mama. Hon får massa pussar, han älskar gosa med henne och han vill alltid vara med henne. 
 
Och ja, förskolan och inskolningen. Jag har blandade känslor, helt klart. Han är SÅ liten. Det märks så tydligt bland de andra barnen tycker jag. Jag hade helst sett att han kunde prata lite mer och berätta mer om det skulle vara något samt kunna berätta saker för oss men just nu kan han verkligen inte det.  Sen vill jag ju känna att det känns 100% rätt också och det gör det inte. Men som sagt, jag återkommer med mina tankar. 
 
Och förresten, filmade en hel del nere på Mallis så förhoppningsvis kommer jag kunna klippa ihop allt till en liten film. Det blir INTE vloggformat för det var jag inte alls bekväm med, men vi får se hur jag får ihop det! :)