Studierna går bra
Idag var jag i skolan 10-17. Egentligen var min skoldag 10-15 men jag satt kvar i skolans bibliotek och pluggade lite. Kände mig verkligen duktig då måste jag säga. Ambitiös liksom. Men det var några saker jag ville få gjort innan helgen och då var det lika bra att ta tag i det. Dessutom har biblioteket en avdelning med böcker som man inte får låna hem, utan man får bara låna dom på plats och det var två böcker av kurslitteraturen jag inte ville köpa så då lånade jag dom där istället och det finns bara en upplaga så att säkert veta att jag skulle hinna läsa dem kändes viktigt. Nu är det gjort. 
 
Jag kom hem till två glada killar. Den minsta var gladast kan jag lova. Jösses så glad han blir när jag kommer hem. Det värmer verkligen så mycket. Jag var glad att jag hann få några timmar på morgonen innan jag gick, samt några timmar efter skolan och innan L skulle sova.
 
Sen var jag även iväg och handlade lite. Jag hittar verkligen så mycket jag vill testa när jag går runt och handlar själv. Tycker verkligen om att handla förutom att bära alla påsar osv. Och så försöka hålla koll på att man scannar allt, men det har gått bra hittills även om jag inte har Arvid med mig (han är den med bäst minne när vi handlar tillsammans).
 
Jaja. Har hunnit sitta lite med min hemtenta ikväll. Påbörjat den åtminstonde. Tror och hoppas att det kommer gå bra. 
 
Nej, en dusch väntar. Vi hörs mer imorgon. SISTA VECKOUPPDATERINGEN!! Say what. Och ja, egentligen så ikväll för ett år sedan gick mitt vatten och fössa tossan i mass (som det är imorgon) kom ju vår lille prins!! Men väljer att skriva ett sånt inlägg imorgon när det blir "ett år".
 
PUSS