Pust
Tjabba tjena hallå! 
 
Denna dagen har verkligen gått i ett måste jag säga. Natten var sådär, L låg vaken långa stunder och drog i våra hår och pillade i våra näsor och ögon samt pratade för sig själv. Dessutom väcker han sig själv då hans hosta fortfarande inte släppt.. Men men. Både jag och Arvid känner att vi får tillräckligt med sömn ändå vilket är skönt. 
 
Vi började dagen med en sconesfrukost, sedan begav vi oss till stan dels för bildvisning men också för att uträtta lite ärenden. Skulle bland annat hämta ut L's ull-byxor, och Arvid skulle köpa lite grejer då vi äntligen ska ta tag i att sätta upp ramar och foton. 
 
När vi kom hem åt vi resterna från gårdagens middag (pulled chicken), sen introducerade jag Öppna Förskolan för Arvid (vi har så nära till den, ligger bara över en gata, man går på två minuter). Han hade aldrig varit där tidigare och eftersom han blir pappaledig nu till våren så tänkte jag att det kunde vara kul att kolla utbudet av barn-häng. 
 
Efter det så åkte Arvid och storhandlade och jag började städa medan L sov sin lilla eftermiddagslur. Sen har vi lekt med L, nattat honom, ätit middag (resterna igen haha, fast i salladsväg denna gång), sen lagade jag storkok på barnmat så nu har vi mat till honom för en vecka (så skönt!!) (han äter ju två portioner med mat under dagen, sen tillkommer ju mellis och gröt till frukost/kvällsmat)sen tränade vi tillsammans och nu sitter vi och pustar ut i soffan med "nyttiga" chokladbollar (dom innehåller inget socker men innehåller en del kalorier hehe, så det är ju vad man anser med nyttigt som spelar roll där). 
 
Jag är så trött. Borde ta och fixa med fotoboken för 2017 också. Men orkar nog inte det ikväll utan tänker sova snart. 
 
Gjorde som sagt pulled chicken igår och då åt vi det tillsammans med hamburgebröd och klyftpotatis. Till lunch gjorde vi en wrap istället, och nu till kvällsmat gjorde vi det som en salald. Verkligen gott och så är det liknande rätter men som känns väldigt olika. :) 
Riktigt gött att få mumsa i sig några av dessa efter att ha städat lägenheten, fixat i ordning köket samt tränat. Och ett varsitt glas mjölk till. 
Alltså, detta är min favorit-outfit för tillfället. Skulle kunna gå runt såhär varje dag. Jag är verkligen inte så speciell i min klädstil utan gillar mycket enkla och vanliga kläder. 
Vår goda frukost. "Fun" fact, hos oss är det alltid Arvid som gör scones då han av någon anledning alltid får till dom bättre än jag. Det är dessutom han som gör pannkakor när vi äter det, samt flygande jakob - det är liksom hans tre "rätter" som han är bättre på. Nästan all annan mat gör jag :)