Påsklov
Vet ni? Jag har påsklov!
 
Det känns så himla skönt att få känna sig helt ledig under en veckas tid. Inte för att jag känt mig alltför stressad innan heller då jag legat bra till med min hemtenta. Den ska egentligen in imorgon men jag har redan skickat in den. Den har dessutom varit klar ett tag men väntade några dagar med att läsa igenom den igen, så att hjärnan kunde pausa lite och inte blir "ordblind" som jag upplever att jag blir efter ett tag. Nästa lektion har jag på onsdag så nu ska jag njuta av ledighet, familj och vänner + god mat, såklart!
 
Tyvärr är L sjuk igen. Rejält också skulle jag säga. Han har 39 graders feber. Det började igår när Arvid var hemma med honom, fick ett sms under lektionen som enbart innehöll siffrorna 38,7 - då visste jag med en gång. När jag sedan varit i skolan och dessutom hunnit med en vända på stan med Nathalie och kom hem så hade han 39,5. Detta höll trots alvedon i sig hela natten och lillen som borde vara helt slut då han inte sovit alls bra under dagen sov nästan ingenting under natten heller. Och morgonnapen som ibland kan vara 1h blev bara 10 minuter så jag fattar inte vad som är grejen? Nu har 39 i feber och jag önskar bara han fick sova lite. Som tur är har han ganska god aptit och dricker mycket. 
 
Mamma och pappa kommer ikväll. Yey. Sen ska vi hänga med folk hela helgen då många av Arvids barndomsvänner kommer hem över ledigheten. Det är ju lyxigt. 
 
Jönköping just nu är magiskt vackert :)