Gamla kompisar
Jag vet inte om ni sett Wahlgrens värld något eller om ni kollar på Biancas youtube-kanal? Jag följer ju den familjen rätt slaviskt då jag verkligen skrattar så sjukt mycket med (kanske åt? hehe) dom. Tycker dom är roliga och har en skön inställning till livet. 
 
Men nog om just det. För det jag tänkte komma fram till är att jag har en gammal kompis som synts en del i rutan med dom och jag tycker det är så kul att få ha följt hennes resa. Redan när hon typ gick i 7:an var hon så galet framåt och jag kommer ihåg att första gången vi pratade i korridoren sjöng hon för mig och ville ha mitt betyg på hur duktig hon var, haha. Och hon var enormt duktig. 
 
Sen några år senare fick jag följa med när hon skulle uppträda på "lilla melodifestivalen" (har ett minne av att jag bråkade rejält med mamma och pappa innan och att dom övervägde att inte låta mig åka med, men tillslut fick jag det haha och det var minsann en upplevelse). 
 
Jag blir så glad och stolt när jag ser att det går bra för mina gamla kompisar och att dom verkar må bra. Vi har ju inte så mycket kontakt idag men tycker det är kul att jag kan följa henne genom andra sociala medier. 
 
 
Detta är från lilla mello när hon  var med
Om det var "pussmuns"-tiden??!! haha JAAA. Men känner ni igen dom? :D